A kukoricapehely hízlal? és így fogyhatok?
mert reggelire,és néha napközben is kukoricapelyhet eszek,mert szerintem tök finom és azért nem is hízlalhat annyira,mintha benyomnék mondjuk minden reggel egy hamburgert
és a kukoricapehely ugye nem hízlal mert kukoricából van?
és ha leszokok a sok csokiról meg ugye az ilyen nagyon zsíros,nagyon nehéz ételekről,úgy fogyhatok valamennyit?
állítólag vékony testalkatú lennék,de itthon anyáék mindig ilyen zsírban tocsogó,agyonfűszerezett kajákat csinálnak,és mivel ez van itthon,én is ezt eszem,és mivel nem is sportolok,nem is dolgozom le
arra meg nincs pénzem,hogy minden második napon a konditeremben lógjak (sajnos..)
itthon meg az igaz,hogy tudnék futni,meg ilyenek,de senki nem jön el velem futni,a legjobb barátnőmmel régen futottunk mindennap,de ő már nem tud mert...mert,és egyedül nincs elég akaraterőm végigcsinálni
szóval ha már csak az étrendemen változtatok,már így is fogyhatok valamennyit?
14/l
A kukoricapelyben szinte kivétel nélkül van cukor...és gondolom tejjel eszed..
Nem egy nyerő páros sajna.
ha azért eszel valamit mert finom, akkor vegyél 20 kiló cukrot, és hajrá.
tápértékét, összetételét, energiatartalmát megnézted már valaha is?
A natúr zabpehely is finom, és abban legalább nincs cukor.
De tök mindegy, nem a kukoricapehely hízlal, hanem ha meghaladod a szükséges kalóriamennyiségedet.
(A hamburgertől sem fogsz elhízni, ha közben a kcal szinted alatt maradsz... Az más kérdés, hogy rohadt egészségtelen, mert tele van mindenféle mű sz@rral... Na nem álszenteskedek, mert kb havonta 2x én is eszek:-D de ettől függetlenül igaz...)
Aczél:
Tudom, hogy a kettő nem függ össze, csak a "bort iszok és vizet prédikálok" dolog elkerülése végett írtam:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!