Miez ez a Curves dolog? Mit csinál? Hogyan kell és hol?
Figyelt kérdés
(Én úgy tudom ez egy testedzés egy teremben 30 percen kerseztül több gépen.és fantasztikus eredmények vannak 3 edzés után vagyis már 1,5 ÓRA után!!)ha lehet ne csak azt írjátok hogy www.curves.hu köszi2009. máj. 18. 16:20
1/3 anonim válasza:
Nálunk is van egy ilyen Curves szalon vagy hát hogy is hívják.Római téren,aquincumi hév megállónál:)
Ennyit tudok sajna,múltkor kaptam egy ingyen "jegyet" de nem volt időm elmenni:D
2/3 anonim válasza:
Tuti mozgás, pulzusemelés és fogyás! Nekem ez a véleményem! Kisgyerek mellett pedig tökéletes: 1 óra utazással... Szeretem!
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért gondoljátok marketing lehúzásnak.Az edzők elmondják, hogy mireszámíts, ők se tehetnek arról, hogy valamit úgy kell elmondani, ahogyan azt kérik. Véleményem szerint minden edző, ahová én járok nagyon kedves, az öszes kérdésemre válaszoltak, amikor úgy döntöttem csatlakozok és nem rábeszéltek a dologra. A te dötésed és ha lehúzásnak érzed a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!