Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok még mindig éhes?

Miért vagyok még mindig éhes?

Figyelt kérdés
Reggelire megettem 8 dkg mozarellát, ebédre 15 dkg csirkemellet mustárral, fűszerezve, hozzá két almát, vacsorára pedig egy kis gyümölcssalátát egy banánból, egy narancsból meg egy Danone könnyű és finom citromos joghurtból. Miért vagyok még mindig éhes (vacsi 6 előtt egy picivel volt).
2011. dec. 17. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
mert nagyon keveset ettél.inkább egyél napi 5ször! ne hagyd ki a tízórait/ uzsonnát sem. ja,és igyál sok folyadékot!!
2011. dec. 17. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert semmi olyat nem ettél, ami a gyomorsavadat kordában tartaná...emellett valóban nagyon kevés...
2011. dec. 17. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
OFF Mi tarja kordában a gyomorsavat ?
2011. dec. 17. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:

A joghurt már önmagában (és még a benne lévő cukor),hús, mustár, narancs biztosan nem...mivel ezek mind-mind savat csinálnak....

Az ételeket igyekezni kell úgy összeválogatni, hogy legyen benne lúgosító is. Pl. a zöldségek legnagyobb része tökéletes, hajdina, barna rízs, némelyik gabonaféle...stb.:)

2011. dec. 17. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:

OFF !Látod én ezért nem fogyok :(

Ezek alapján mikből állhatna 1 napi étrend ami nem savasít ???

2011. dec. 17. 21:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Na erre én is kíváncsi vagyok, mert rizs=keményítő, ne egyél! krumpli ugyanez, de más zöldséget szívesen fogyasztok, de akkor se lehet mindig sütőtököt meg zöldbabot enni... Márpedig a vegyes-zöldségköretben mi az a mi jó? A kukorica biztosan nem, esetleg egy kis répa, boró meg ugye a zöldbab... de ezt 3 naponta váltogassam? elég unalmas...
2011. dec. 18. 00:40
 7/8 anonim ***** válasza:

komplex szénhidrátokra (mint a keményítő)szükség van, csak diéta alatt csökkentett mennyiségben. Egy szakszerű diéta arról szól hogy megkeresed mennyi az a napi szénhidrát bevitel amitől optimális ütemben fogysz...

200g natúr főtt krumpliba 40g szénhidrát van ami egy diétás étkezésnek simán megteszi a csirke mellé.

2011. dec. 18. 01:08
 8/8 anonim ***** válasza:

google --> éhség inger wikipédia, jó olvasgatást.

esetleg a bevitt élelmiszerek mennyiségében, összetételében keresd a választ, no meg a daNOne szutyokban.

esetleg a napi 3 étkezést is csapd hozzá, mert azon is változtathatnál, akár.

2011. dec. 18. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!