Hogy lehet csípőtájékról fogyni?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy nagyon sovány vagyok de a csipő és comb tájékon van egy kis felesleg vagy nem tudom minek nevezni.
de emígy egyáltalán nem vagyok kövér.. sőt. 171 cm/56 kg...
mit csináljak?
2011. dec. 17. 12:22
1/6 anonim válasza:
kevesebb evés (egészséges étkezés) napi 5-ször, sok edzés.
2/6 anonim válasza:
Combról: taposógép, tárogató. Csípő: Dölöngélj 5 kg-s súllyal sokszor, majd mind a két kezebe vegyél súlyt és úgy is.
4/6 anonim válasza:
Hát nincs helyi fogyás de sokan híznak csípőre...Van ilyen fogyasztó öv ami égeti a zsírt és azt halottam róla nem rossz de ha csak kis felesleged van akkor a kajáláson kell változtatni meg többet kell mozogni
5/6 anonim válasza:
"Hát nincs helyi fogyás de sokan híznak csípőre.."
tök mindegy mennyien híznak csípőre, adott testtájról nem lehet zsírt eltüntetetni, innentől célzott étkezés és minél keményebb, teljes testes edzés marad a leghatékonyabb fogyáshoz, ennyi.
6/6 anonim válasza:
Tudom hogy mindegy csak úgy mondtam hogy ez olyanoknál is előfordul akik nem kimondottan kövérek, ducik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!