Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlzásba estem szerintetek?

Túlzásba estem szerintetek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem összeettem mindent...nagyon vészes?

Reggeli: egy tk. pirítós,2 szelet pulykasonkával,egy kis vajkrémmel

Délelőtt: 2 kiwi,activia yoghurt

Ebéd: 3 db túrógombóc(zabkorpából,édesítőből)

Délután: 3 db puffasztott rizs,4 szelet sonkával,zsírszegény sajttal,1 szilva,1 körte,1 barack (egymás után...)

Este: egy nagy tál müzli

2011. dec. 15. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
...-.-""
2011. dec. 15. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
ja, túlzottan koplalsz
2011. dec. 15. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan kérdezed??
2011. dec. 15. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
B@szki eloször azthittem legalább ökörrel töltött bálnát ettel, ahogy feletted a kérdést! :) de epp ellenkezőleg ez inkább kevés. Neaggodj nagyon kimérten es egeszsegesen kajáltál ma.
2011. dec. 15. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:

nagyon keveset ettél.

De egyébként a túrógombóc receptjét el tudod küldeni? :P

2011. dec. 15. 21:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,most megnyugodtam kicsit,nekem valahogy soknak tűnt. :)

A túrógombócot ez alapján készítettem:

Hozzávalók: 50 dkg túró, 15-20 dkg zabkorpa, 2 tojás, kevés tej, só, kevés édesítőszer.

Elkészítés: A túrót a tojások sárgájával, a zabkorpával, sóval, édesítőszerrel és annyi tejjel összekeverjük, hogy sűrű masszát kapjunk. Végül a tojások felvert habját is hozzáadjuk. 1 órára hűtőbe tesszük, hogy a zabkorpa megduzzadjon. Ezután vizes kézzel gombócokat formálunk, és forrásban lévő sós vízben kifőzzük (kb. 3 percig). Tejföllel leöntve, édesítőporral megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá! :)

2011. dec. 15. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ez semmi nem volt. Fehérjét meg egyél többet.Én ma sokkal többet ettem, de mégsem parázok, mert egy naptól nem lehet hízni.:)
2011. dec. 16. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!