Ha azt csinálom, hogy délután nem eszek semennyi szénhidrátot és a cukrot is nagyban kerülöm, akkor tudok így fogyni? És ha igen, akkor mennyi idő alatt és hány kilót? Körülbelül 7 kiló felesleg van rajtam!
Ez nagyon rossz egyoldalú diéta. Amúgy a gyümölcsökben is van szénhidrát. amiben nincs: húsok, zsírok, csak ezt nem hiszem, hogy bírod.... Egyél 5x 3 óránként. szénhidrátokból összetetteket: teljes kiőrlésű, magvas, korpás pékáruk, esetleg barna rizs, esetleg kevés durumtészta, gysümölcsök, zöldségek, stb.
A 7 kilót 7-14 hét alatt fogyhatod le, normális a heti 0,5-1 kg. Ha gyorsabban fogysz le, gyorsabban vissza is jön.
Helló!!
Egy javaslat!!
Volt egy idő hogy nem vagy csak alig ettem valamit még se fogytam sőt...
A lényeg szinte egész nap eszem!Szó szerint ,jó nem csokit meg cukrot, kerülöm a cukros italokat. Fél 6-ig megvacsorázom utána már semmit. Reggel 3/4 7-kor reggelizek és van hogy este pl. 72,5 kg voltam reggelre 72kg. És ez szerintem sokat számít. Ja és tartós nem jönnek vissza a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!