Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Naponta mennyi citromos vizet...

Naponta mennyi citromos vizet kell meginnom? És kb hány nap után lesz látható? (részletek lent)

Figyelt kérdés

2dl vízbe 2teáskanál friss citrom levet teszek. Mostanába nagyon kívánom, sose volt még ilyen, hogy jól essen, mindig erőltetve ittam meg és 2napig bírtam, utána ki volt tőle a gyomrom, de most nagyon kívánom. És az érdekelne hogy hány ilyen 2decis pohárral igyak meg egy nap, és hogy hány nap utána lesz látható a fogyás.

Mellette táncolok is, meg am nincs sok felesleg rajtam, 163/53centi vok, csak rosszul oszlik el, és a derekamon van egy halovány felesleg, meg a belső combomon, és a karomon is. Ezért gondoltam erre, hogy nem koplalok, hosz az nem vezet sehova, ez meg jól is esik, hát akkor legyen haszna is:).

2009. máj. 17. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

elvileg két héten belül:)

Sportolj mellé amit csak jól esik:)

2009. máj. 17. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Magától a citromlétől még fogyni nem fogsz. Igaz, segíti az emésztést, úgy ahogy az almaecet is pl., de ezektől még csodát ne várj. Max. még annyi, hogy mivel étkezés előtt kell meginni, csökkenti az étvágyad a 2-3 dl víz, amibe beleöntöd. A tánc már sokkal inkább fogyaszt, de csak ha a kajára is figyelsz.
2009. máj. 17. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

És ez nem fosat amugy??

Bocsi a nyers fogalmazásért, de nem tudtam szebben!

mert én is kiprobálnám, de nem merem, mert félek, hogy gyakrabban kell majd mennem wcre, és nem olyan a munkám, hogy bármikor el tudnék menni!

2009. máj. 17. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pisiltet:D
2009. máj. 17. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:

uccso előtti, eddig még rendbe vok:D

Én eleve napi 6-7-8liter vizet iszok, egyszerűen imádom, sokan mondják hogy ne csináljam, mert belehalhatok, de lefekvés előtt 1-1.5liter víz nekem muszáj, anélkül száraznak érzem a számat. Meg sokan mondják hogy kitágul a gyomrom, és hogy ettől majd sokat eszek, de most nem azért, mikro megiszok ennyit, a kaja már nem nagyon fér:)

2009. máj. 17. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!