Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitol van az, hogy ugyanúgy...

Mitol van az, hogy ugyanúgy tartottam a fogyókúrát mint eddig és mégis híztam 2kg-ot?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem eddzettél is közben? Akkor lehet, hogy az izom miatt vagy több.
2009. máj. 17. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:

kizárt, hogy hirtelen feljött 2 kiló izmom :)

Írd le a fogyókúrád, szerintem azzal van a gond..

2009. máj. 17. 15:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igyekszem minden szénhidrátot kizárni.Reggeli pulykasonka,zoldség,joghurt.Tizórai:alma.Ebéd:mindig fott étel kevés mennyiségbe,pl.sutt hús zoldséggel vagy leves. Uzsonna szintén zoldalma.Vacsora:pulykasonka zoldséggel.Emelett szobabiciklizem heti 2-3x 50percet,tobbre nincs idom.
2009. máj. 17. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

nah itt van a gond az étrendben ahogy sejtettem!

1) nem kell kizárni a szénhidrátot, csak megfelelő mennyiségű ÉS minőségű szénhidrát kell. a jó minőségű szénhidrát a rizsben van például (semmi tészta meg hasonló butaságok, azok sz*r szénhidrátok!). És a mennyiség elvileg a fogyókúra kezdeténél napi 2-3 gramm / tsk (testsúlykilogramm), ezt elosztva 5-6 étkezésre ez étkezésenként röhejes mennyiség, de megmarad a legfontosabb elv, hogy minden étkezés TELJES értékű kell legyen tartalmazzon ch+ fehérjét + zsírt is! (ja a rizs 70%-a ch)

2) a pulykasonka szemétnek minősül. A pulykamell ellenben nem. Egyél pulykamellet, vagy csirkemellet, vagy halat. ezek fehérje tartalma kb 20%, és neked olyan 2-3 gramm fejhérje / tsk kell egy nap.

3) alma: ez nem kaja. Kiegészítésnek hasznos, de ez nem egy étkezés semmiképpen sem!

4) a leves tök fölösleges! TEle lehet sóval és vagy cukorral. A cukor ellenség :) Persze folyadéknak folyadék, de elvileg enélkül is meg kellene lennie az 1 liter / 20 tsk folyadéknak naponta!

5) multivitamin hol marad?

6) sportnak 2-3 alkalom kevés! Egy tisztességes fogyáshoz heti 4-5 alkalom kell (több nem), és 50-60 perc aerob edzés. És még ezt is lehet fokozni heti 3 súlyzós edzéssel, úgy még hatékonyabb!

7) nincs meg a zsírbevitel sem, pedig ez fontos! Napi 1-2 kanál lenmagolaj, esetleg olivaolaj, bár a lenmagolaj jobb.

tudom hogy nem egyszerü. De másképp nem megy. Nincsenek csodák, valaki vagy jó genetikával rendelkezik és minden erőfeszítés nélkül le tud fogyni anélkül hogy értené az egészet, vagy meg kell szenvednie érte, de MINDENKÉPPEN le lehet fogyni, csak akarat kérdése! (egyébként szerintem nem is feltétlenül nagy szenvedés!)

2009. máj. 17. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!!Hát tényleg kicsit bonyolult az egész,de nekem megéri....
2009. máj. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!