Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom?...

Mennyit kellene fogynom? (kép) ( 168/75/21 )

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 13. 14:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Aha, ja, persze. Igen irigy vagyok.

170 cm / 65 kg

:DD

LOL

2011. dec. 14. 17:55
 22/24 anonim ***** válasza:

50 kiló felesleg, hol élsz? talán azért írtam ezt, mert én már a másik oldalról dumálok bele...

voltam 170/77 (kb mint a kérdező), és igen, nekem is rengetegen mondták, hogy ne fogyjak jó vagyok így. Hát LOL. köszi, ezzel nem vittetek előrébb, ettől még ugyanúgy utálom a testem, meg azt, hogy a boltban az XL után kell nyúlnom.

Ma már 60 kg vagyok, és kisportolt, arányos alakom van köszönhetően annak, hogy nem hallgattam az olyan válaszokra (a való életben), amilyenekkel most ti homályosítjátok a kérdezőt. Az elején is, de közben még többször megkaptam, hogy "hova fogysz már, tök jól nézel így ki?", vagy "ne akarj már tökéletes alakú lenni, nem lehet mindenki fitness modell" UGYAN miért nem??? persze, tudom, mert neki fájna, ha a közös bulizás során végre engem nézne meg több pasi...

ez van, úgyhogy szerintem gondold át ezt az irigy dolgot. ugyanis akin 50+ van, és irigy, az fogja a legjobban lebeszélni a kérdezőt a fogyásról. hátnehogymáritthagyjon a hájtengerben. vállaljon velem sorsközösséget, ne fogyjon csinosra, mert akkor már nekem is gáz érzés lesz, hogy hogy nézek ki... hát ez az. Aki biztatja, talán annak van olyan alakja, amiről régebben álmodni sem mert... és azért biztatja, mert tudja, hogy rohadt nehéz végigcsinálni, de ami a végén vár téged, az minden harcot megér.

(egyébként csak zárójelben jegyezném meg, hogy máshová toljátok bőszen a magasság -110-et... nem tűnt fel, hogy az általam megírt 15 kiló ledobásával a kérdezőnél még mindig nem állna fenn ez az arány?)

2011. dec. 14. 21:22
 23/24 anonim ***** válasza:

nem 168/57 kg a kérdező 75 kg helyett???

Most komolyan nem elírás?

2011. dec. 15. 22:51
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem,sajnos nem elírás! Persze azt azért hozzátenném,hogy ez a 75 kg úgy tevődik össze,hogy nehéz csontozatú vagyok ( tehát alapból nem az a nádszál,törékeny típus ) sport múltamnak köszönhetően izom is van rajtam! Igazából a hasamon van a legtöbb háj,amit le kell adni...
2011. dec. 16. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!