Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom?...

Mennyit kellene fogynom? (kép) ( 168/75/21 )

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 13. 14:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ez már abszurd... És hasra nagyon elhízott?! Annyira döbbenetes, hogy miközben minden második ember TÉNYLEG el van hízva, ilyesmit elhangzik a kérdező képét látva. Nem csontkollekció és nem elhízott, hanem normális emberi alakja van.
2011. dec. 13. 15:23
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm Palm,ennek csak örülök,ha így látod! :)
2011. dec. 13. 16:08
 13/24 anonim ***** válasza:

Számomra a normális emberi alak az egy egészségesnek kinéző testet jelent. Ami a nők esetében picivel szélesebb csípőt jelent, mint a has. Viszont ebben az esetben, ha megnézed, nagyon keskeny a csípője és emellett a hasa meg nagy. S még szemből is látszik, mivel szélesebb a has (!!) mint a csípő. S ez nem normális alak. Nem mondom, hogy ronda és nem azt írtam, hogy kövér disznó, hanem csak azt, hogy lenne mit leadni. A másik meg a leírt adatok alapján is lenne mit leadni.

Az emberek 80-90%-a totál tévesen ítéli meg a szép kinézetet. Nem csontkollekciónak kell lenni, de azért nem kell egymást itt se ajnározni, hogy milyen szép. Attól mert valaki nem kövér, attól még lehet nem szép. Kell sportolni rendesen, hogy izmok legyenek normálisan építve és ne legyen rajtad ennyi zsír, mert IGEN IS ez sajnos cukorbetegséghez vezet. Én nem mértem GYIK-en keresztül cukrot, csak elmondtam hogy bizony az ILYEN testalkat sajnos kényesebb ebben a témában és neki fokozottabban kell vigyázni erre.

De aha, ja, persze. Ti természetesen nagyon tudjátok.

...

2011. dec. 13. 16:25
 14/24 anonim ***** válasza:
cicis képet is!
2011. dec. 13. 16:29
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem tudok semmit nagyon. Csak látok egy elég homályos fotót, amin egy normálisnak tűnő női alak van.

Nem ajnároztam senkit, azt mondtam, hogy nem sovány és nem kövér, hanem normális.

Igen, mindig mindenki lehet még kisportoltabb és még izmosabb. Orvosok sem tudják pontosan, kiknél és miért alakul ki a cukorbetegség. Egy homályos fotóból arra következtetni, hogy valakinek hajlama lehet rá, enyhén szólva túlzás.

Ha a kérdező leadna 15 kilogrammot, ahogy itt írták, akkor sovány lenne.

Legyen tiszta valami: nem az így kinéző emberek egészségét kell elsősorban félteni a súlyuk miatt.

Ettől függetlenül a sportot én is ajánlanám, és egyetértek a sok zöldséggel is. :) De fogyókúrával sanyargatni magad butaság. Ha napi ötször eszel egészségesen és kisebb (normális) adagokat, mellette heti 2-3-szor sportolsz, ez bőven elég. Viszont ha sportolsz is, akkor izmosodni fogsz, vagyis a súlyod lehet, hogy nem is csökken, vagyis a mérlegre hagyatkozni újabb butaság lenne.

2011. dec. 13. 16:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Nyugi,nyugi,ezen ne vesszetek össze! Tisztában vagyok vele,hogy van mit leadnom,s teszek is ellene! 3 hete életmódot váltottam és a sportot is jobban előtérbe helyeztem! Bár nagyon nehezen akar beindulni a fogyás,nem adom fel..
2011. dec. 13. 16:35
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és természetesen megfogadom a jó tanácsokat! :)
2011. dec. 13. 16:39
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

szerintem is minimum 10, de inkább 15 kilót. persze nem vagy kövér, meg így is érvényesülhetsz, de nem fontos ennyivel megelégedni, ha egyszer sokkal jobbat is ki tudsz hozni ebből!

és ezt tartsa észben itt minden válaszoló: ha az ember arra gyúr, hogy "ahhoz képest, hogy más 100 kiló én meg csak 90 vagyok", az nagyon-nagyon rossz. kellenek (reális) célok, ha valaki fogyni szeretne, mert van rajta felesleg, akkor ne fogjuk már vissza azzal, hogy semmit nem kell fogynia! azért van egy szint, amit meg kéne ugrani... úgy értem, a kitűzött céljaink tekintetében. Ráadásul az a legsz.rabb, hogy csomóan vannak (nem feltétlen itt), akik csak azért mondják, hogy "ne fogyj, jó vagy így", mert zavarja őket, hogy valakinek van akarata és képessége elérni azokat az álmokat, amiket ők is szeretnének...

2011. dec. 13. 16:45
 19/24 anonim ***** válasza:
Előző: szívemből beszéltél. Én is ezt mondom. Emiatt is mondom hogy fogynia kellene.
2011. dec. 13. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:
90%
15kg-ot fogyni?? neki? betegek vagytok?:O Sok irigy gondolom mind 50kg felesleggel látatlanban irkáltok neki.. szerintem szép az alakod.. 5kgot fogyj max..
2011. dec. 13. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!