Látszik a különbség?
Van még rajtam fölösleg, amit szeretnék még leadni, csak érdekel, hogy mennyire látszik a fogyás.
(Normális válaszokat szeretnék.)
A ruhás képeken sokkal jobban látszik a változás. valószinüleg az eltérő fényképminőség+fényviszonyok okozza a bikinis képeken azt,hogy nehezebb megmondani fogytál e. Ott is látszik egyébként,de a ruhás képeken már teljesen egyértelmű.
gratulálok és folytasd csak tovább:)
ma 21:23
A legvastagabb részen mértem. Azért combonként már 1-2 cm különbség is többnek számít, mint egy derék, csípőméretnél, de lehet, hogy neked feszes, izmos combjaid vannak (nekem nem), ezért simán tűnhet vékonynak a tied.
Utolsó, köszönöm, igyekszem:)
Kalória/tápértékek számolásával, + ahol tudom, kerülöm a finomított cukrot/lisztet, és a zsíros dolgokat.
(Az elején tornáztam, meg szobabicikliztem, mikor még a lányom pici volt, de már nem nagyon van rá módom.:-S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!