Látszik a különbség?
Figyelt kérdés
Van még rajtam fölösleg, amit szeretnék még leadni, csak érdekel, hogy mennyire látszik a fogyás.
(Normális válaszokat szeretnék.)
2011. dec. 12. 18:18
11/30 anonim válasza:
hogy érted, hogy 4D-ben nem változott semmi? hogy élőben ettől még ugyanúgy néz ki?
én írtam, hogy 6-7 mínusz, mert szerintem a combod is vékonyabb, de abban egyetértek, hogy az alakod alig változott
12/30 A kérdező kommentje:
Nagyjából mindenhonnan egyformán ment le, ezért nem változtak az arányok.
1. kép:
78 kg
mell 104 cm
derék 80 cm
csípő 104 cm
comb 63 cm
2. kép:
67 kg
mell 97 cm
derék 73 cm
csípő 97 cm
comb 58 cm
2011. dec. 12. 19:14
13/30 anonim válasza:
én 5kg-t mondtam volna. bár attól is függ, milyen magas vagy, gondolom 160-165 körül.
én is 78-ról 68-ra változtam és nekem sokkal jobban látszik, igaz én 175 cm vagyok.
14/30 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok.
2011. dec. 12. 19:36
15/30 A kérdező kommentje:
És perpill 65 kg. Csak ennél frissebb teljes alakos képem nincs.
2011. dec. 12. 19:36
16/30 anonim válasza:
A derékvonaladnál látszik a fogyás, illetve a comb-vádli arányodat ha nézem, akkor a combod is egyértelműen vékonyabb, de érdekes, mert meg nem mondtam volna, hogy ennyit fogytál. Ruhás képed esetleg van, ami egészalakos? Mert lehet úgy sokkal jobban látszik.
17/30 A kérdező kommentje:
2011. dec. 12. 20:18
19/30 anonim válasza:
Én először azt hittem, hogy a bal oldali a mostani, mert azon simább a bőröd. De valószínűleg azért, mert barnább is, az elrejti a hibákat. Egyébként gondolom azért nem látlak vékonyabbnak, mert a bal oldalin nem fehér a bőröd, így azon is vékonyabbnak tűnsz, mint voltál igazából.
20/30 A kérdező kommentje:
Az első homályos, rosszabb minőségű (késő délután volt, és esett a hó), azért tűnik simának és barnábbnak bőröm (nem látszanak a striák a hasamon, a másodikon igen. De nincs is több ilyen képem akkoriból, ez is csak poén kedvéért, hogy mínuszban, szakadó hóban, bikiniben csináltam egy képet:-D)
2011. dec. 12. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!