Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon félelmetes. Fogyókúrázo...

Nagyon félelmetes. Fogyókúrázok. Miután sok ülés után felállok, minden elfeketedik előttem és bedugul a fülem. Ez kb.10-15 mp-ig marad így. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Most cardioztam itthon, ugyanez történt most is, a fülem még mindig be van dugulva és sistergő hangot hallok.
2009. máj. 16. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel ez történik, ez fizika!
2009. máj. 16. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Leesik a vérnyomásod, vércukrod. Valószínűleg rossz fogyókúrát választottál. Szerintem beszélj dietetikussal. És előbb nézz tükörbe: tényleg kell az a fogyókúra, vagy inkább szálkásodni akarsz? Mert azt nem fogyókúrával éred el.
2009. máj. 16. 19:53
 3/6 anonim válasza:
100%
Ez vérnyomásproblémának hangzik. Lehet, hogy tévedek.
2009. máj. 16. 19:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Pedig 1 órával ezelőtt ettem meg egy grapefruitot és egy almát... mit eszek keveset, amitől ez van? Szénhidrát? Ezelőtt nem volt gond a vérnyomásommal. Akkor ez lehet teljesen normális is a fogyókúra alatt?
2009. máj. 16. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert a testedet valószínűleg nem ésszerűen összeállított diétával és edzéstervvel próbálod formába hozni.

Meg lehet tanulni mindkettő alapjait egy kis utána olvasással, vagy, ha nem,akkor tényleg szakértői segítséget kellene kérni. Egyetlen egy testünk van- az én véleményem az, hogy inkább kövér leszek, mint pl halott egy agyvérzés miatt.

A Te problémádat a vércukorszinted ingadozásától kezdve keringési rendellenességen át a folyadékháztartásod megbolondulásán keresztül a vérnyomásproblémákig bármi okozhatja.

Ezen az oldalon ezt csak egy látó tudja megválaszolni neked, menj orvoshoz vagy dietetikushoz, ezen az oldalon is szokott válaszolgatni egy, írj neki privit, biztosan segíteni fog.

2009. máj. 16. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha cardio-ztál akkor fent lehet a vérnyomásod a plafonon, az alacsony szénhidrát is okozhatja a szédülést...

Szóval ne cardio, hanem aerob és napi 100-150g szénhidrát már járhatóbb út.

2009. máj. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!