A földimogyoró mennyire hizlal?
Figyelt kérdés
Nem sózott, mivel az eredeti állapotában vettem :) Körülbelül 2-3 maréknyit ehettem.2011. dec. 10. 20:47
1/11 anonim válasza:
2-3 maréknyi semennyire.
egyébként meg pont annyira, amennyi energia van benne (ezt csak annyira tudom megkeresni neten, mint Te).
2/11 anonim válasza:
en naponta eszek foldimogyit és fogyokurazok, igaz tele van zsírral, de annyi kell és nekem jo az emésztésre is
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
Visszaállítottad a neved :D
2011. dec. 10. 20:52
4/11 A kérdező kommentje:
Kedves Második! Bocsi, akkor még nem láttam, hogy írtál. Köszi neked is! :)
2011. dec. 10. 20:53
5/11 Andizsuzsi válasza:
Aczélt a neve nélkül is meg lehetett ismerni:) Földimogyoró 609 /100 g. Én diót eszem.
6/11 anonim válasza:
köszönjük az infót. gondolom egy kcal mértékegységet mögé képzelhetünk.
Aczélt fel lehet ismerni, mert csak tulajdonneveket, néha személyes névmásokat kezd nagy betűvel.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ezt most hogy érted?
2011. dec. 10. 21:17
9/11 A kérdező kommentje:
"Aczélt fel lehet ismerni, mert csak tulajdonneveket, néha személyes névmásokat kezd nagy betűvel." Erre gondoltam.
2011. dec. 10. 21:29
10/11 Andizsuzsi válasza:
Igen, kcal. Bocs, nem láttam, hogy kérdeztél. Én kezdtem valamit sokszor nagybetűvel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!