Hogyan lehet a gyomrot minél hamarabb üríteni?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasam, mert tele ettem magam, ami nem jellemző, de kerti party volt. Holnap munkába megyek, hogyan tudnék addig könnyíteni a gyomromon?
Mit igyak vagy egyek, ami felgyorsítja az anyagcserémet?
2011. dec. 10. 20:09
11/11 anonim válasza:
azzal, hogy rostos ételekkel mondjuk sikerül gyorsítani a széklet távozását, még nem fog gyorsabban ürülni a gyomor. de megmondom miért nem: van a gyomor és a végbél között több méter bél szakasz.
ebben a könyvben van ételek gyomorból való távozásának, emésztésének vizsgálatáról szó, ultrahangos megfigyeléssel. érdekes lehet. én sem olvastam az egészet még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!