Kis segítséget szeretnék. Melyik a jobb? Ch diéta kalória számlálás, vagy a GI kell nézni?
Melyik a jobb ha 150 gr ch diétát tartok, vagy 1200kal vagy hogy kéne napi 3 vagy napi 5 étkezés?
168 cm vagyok 76kilo kb 10 kilot szeretnék leadni..Itthon elkezdtem tornázni meg ugrókötelezek.
A glikémiás index sem mindig szerencsés, hiszen pl. a tejnek meglehetősen alacsony és mégis hatalmas inzulinválaszt produkál..Az sem mindegy hogy főzzü-e az ételt, mert annak függvényében is változik ez az index szám.
Szerintem a legjobb nem görcsölni ezeken a számokon, mert pszichésen is megállhat a fogyás... Törekedni kell arra,hogy mértékeletesen , változatosan és többször együnk. Szerintem. Én pl. világ életemben nem néztem semmilyen számot és nem is fogok.
Köszönöm, És ne vitázzatok mindenki másképp csinálja :)
Terhesség alatt cukros voltam akkor mindent mértem és 150gr ch-n voltam és be tudom lőni h rizsből pl mennyit lehet ebédhez a csirkemell mellé...azért írtam h abból azt eszem ami van itthon..
csak kcal nem kellett mellé számolnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!