A hánytatással ért már el valaki eredményt? úgyértem annyian csinálják. Legalább eredményes?
Figyelt kérdés
Nem akarom kipróbálni, csak kíváncsi vagyok.2011. dec. 8. 19:38
21/23 anonim válasza:
akkor nézz szét a sok gazdag koplaló szerencsétlen között. egy deka izom nem lesz rajtuk, csak bőr és zsír.
22/23 anonim válasza:
Angelina Joline zsíros? Vagy Victoria Beckham? Merthogy ők notórius koplalók, még csak nem is tagadják. Tény, hogy nem izmosak (mondjuk egy nőnek nem is áll jól, van olyan ismerősöm -férfi-, aki nem bírta végignézni a híradót amikor Erős Antónia ujjatlanban feszített, mert azt mondta, undorító ez a kigyúrt nő, mint egy férfi) és tudom, hogy csúnya ha valaki ennyire vékony, de ha Madonna férfias teste és Beckhamné deszkasága között kellene választani, akkor inkább az utóbbi.
23/23 anonim válasza:
tudom, hogy ez már nem mai kérdés... de azért az utolsó válaszolóval vitatkoznék
ezen a képen victoria van, és igenis zsíros! löttyedtek a lábai
Én is koplalással fogytam és undorító lötyi lábaim lettek ilyen narancsbőrszerű... vékony, de puha és "zsíros"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!