Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hánytatással ért már el...

A hánytatással ért már el valaki eredményt? úgyértem annyian csinálják. Legalább eredményes?

Figyelt kérdés
Nem akarom kipróbálni, csak kíváncsi vagyok.
2011. dec. 8. 19:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
akkor nézz szét a sok gazdag koplaló szerencsétlen között. egy deka izom nem lesz rajtuk, csak bőr és zsír.
2012. jan. 17. 18:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Angelina Joline zsíros? Vagy Victoria Beckham? Merthogy ők notórius koplalók, még csak nem is tagadják. Tény, hogy nem izmosak (mondjuk egy nőnek nem is áll jól, van olyan ismerősöm -férfi-, aki nem bírta végignézni a híradót amikor Erős Antónia ujjatlanban feszített, mert azt mondta, undorító ez a kigyúrt nő, mint egy férfi) és tudom, hogy csúnya ha valaki ennyire vékony, de ha Madonna férfias teste és Beckhamné deszkasága között kellene választani, akkor inkább az utóbbi.
2012. jan. 18. 14:09
 23/23 anonim ***** válasza:

tudom, hogy ez már nem mai kérdés... de azért az utolsó válaszolóval vitatkoznék

[link]

ezen a képen victoria van, és igenis zsíros! löttyedtek a lábai

Én is koplalással fogytam és undorító lötyi lábaim lettek ilyen narancsbőrszerű... vékony, de puha és "zsíros"

2013. márc. 24. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!