A hánytatással ért már el valaki eredményt? úgyértem annyian csinálják. Legalább eredményes?
akkor lelki dolog, önuralom hiánya, + gondolok én a szenny kajákra is, hiszen egészséges táplálkozás mellett (és ide veszem a rendszeres evést is) nem tör olyan nagy éhség az emberre.
a lelki rész és az önuralom hiány ugyan ilyen probléma. nyugaton nagyon kevés ember tai-chi-zik, nagyon kevesen ismerik a keleti filozófiákat, kevesen olvassák a Ta te kinget stb. keleten nem azért tai-chiznak sokan (fiatalok, vének) mert gyilkolásmesterek akarnak lenni, hanem mert az utat keresik az egészséghez. esetleg meg lehetne próbálni normálisan élni, és a normálisba belevenni az ilyen máshol már több 100 éves hagyományokat. tehát én személy szerint úgy vélem, hogy lehet tenni a kiegyensúlyozott szellemért és testért, innentől mindenkinek a maga döntése, mit választ.
"Aczél, te nem tudod, mi az az anorexia és bulímia..."
de. akaraterő nem a pedáns viselkedéshez kell, hanem az egészséges élethez, és az erőhöz. a kiegyensúlyozott élethez, a problémák leküzdéséhez.
keményen edzeni, vagy tanulni szinte bárki tud. a mindennapjait jól megélni, egészséges szemmel látni a világot nem tudja mindenki.
és valóban, a világ áldozatai, mint minden ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!