Ér valamit, ha fehér kenyér helyett félbarnát eszem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 18:12
1/9 anonim válasza:
hát ha arra gondolsz,hogy a félbarnától lefogysz,akkor ki kell hogy ábrándítsalak,ez önmagában még nem okoz fogyást
2/9 anonim válasza:
Szerintem lényegében semmit. Se fogyás, se más szempontból.
3/9 anonim válasza:
az segít, ha az eddig étkezésenként megevett kenyérmennyiséget a felére csökkented
5/9 anonim válasza:
...vagy ha elhagyod teljesen a kenyeret
6/9 anonim válasza:
... deha elhagyja a kenyeret akkor ne egyen mást helyette mert akkor kb ugyan ott van.
7/9 anonim válasza:
Bolti félbarnát, vagy amiben tudod hogy tényleg a fele barnaliszt? A bolti festékes.
8/9 anonim válasza:
ha rozs kenyeret eszel, vagy teljes kiőrlésűt, azok nem emelik meg annyira a vércukor szintedet, lassabban szívódnak fel, tovább adnak energiát, nem segítik elő a cukorbetegség kialakulását, segít elkerülni az éhség rohamokat.
ezen kívül mindegy. jaa, amit írtam. vannak malátázott kenyerek, figyelni kell hogy csak barnára van színezve, vagy miből is van pontosan.
Aczél.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h ettől akarok fogyni :D és nem a festékes:)
2011. dec. 13. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!