Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől ilyen sok a súlyom, a...

Mitől ilyen sok a súlyom, a méretemhez képest?

Figyelt kérdés

úgy értem a kérdésemet, hogy a barátnőm az 52 kilójával, és szinte ugyanakkora mint én (168cm), 38as méretű ruhát hord, én meg 66-68 kilósan hordtam 38as méretet. Teljesen normál volt az alkatom, sokan el sem hitték, hogy ennyi kiló vagyok. Igaz konditerembe jártam, de csak fél évet, és nem vagyok izmos sem.

Azóta sajnos híztam, gyerekszülés után egy hormontartalmú gyógyszertől, 90 kiló vagyok, épp el szeretném kezdeni a fogyókúrát, de pl. most is akkora ruhákat hordok (44/46), mint a 65 kilós anyukám. Férjem is mondja, hogy ha azt mondják egy nőről, hogy 90 kiló, akkor már egy jó nagy hájgombócot képzel el, igaz én is hájas vagyok, de teljesen arányosan, inkább vagyok molettnek nevezhető. Mondjuk az a szerencsém, hogy ha hízok, ha fogyok, mindig mindenhonnan egyenlő mértékben, talán még a kisújjamból is:) Egy ismerősöm sokkal nagyobb nálam terjedelemre, pedig 80 kiló. Tudja valaki hogy van ez?

2009. máj. 15. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem mindegy hogy a felesleg hol rakódik le! Van akinek a hasán kívül, de van akinek pl a hasán belül a belek között, ez utóbbi kevésbé ltászik, viszont SOKKAL veszélyesebb!
2009. máj. 15. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nehezek a csontjaid. Az nagyon sokat számít. Nekem is van olyan ismerősöm (igaz ő fiú), akit legalább 15-20 kilóval kevesebbnek mondanék, mint a tényleges súlya.
2009. máj. 15. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
én 100 kg vagyok :( , de az anyám mondta (szintén ennyi), hogy minimum 120-nak, de inkább 130-nak néz:((((
2009. máj. 15. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
utolsó vagyok: bocsánat, ez sokaknak szúrja a szemét, szóval, anyUKám mondta:)
2009. máj. 15. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 168 centi vagyok, és 66 kiló. Senki sem akarja elhinni, mindenki legalább 8-10 kilóval kevesebbre saccol. A felső ruhaméretem S/M (34-36) az alsó pedig eggyel nagyobb: L/XL (38/40)

Nekem is vastagak a csontjaim, a bokám például olyan vastag, mint a páromé.

Az sem mindegy valóban, hogy a felesleg hol rakódik le. Van akin egy helyre tömörül minden, máson pedig arányosan szétoszlik, szerintem ez lehet a te esetedben is. Így sokkal kevésbé látszik valaki túlsúlyosnak.

2009. máj. 15. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Van ez igy. Szerintem nehezebb szerkezetu vagy. :-)

Mint en. En 179 cm magas vagyok es elegge vekonyka. Alatalban otvenpar kilonak tippelnek, de az atlag sulyom 65 kg. A baratnom harom centivel alacsonyabb, mint en, viszont o valoban 54 kg es siman egymas ruhait hordtuk, annyi volt a kulonbseg a testalkatunk kozott, hogy nekem nagyobb mellem van, neki pedig nagyobb feneke, pontosabban szelesebb csipoje, viszont a csukloja joval vekonyabb, mint az enyem, ezert gondolom, hogy a csontjai konnyebbek is.

Terhesen magamra kaptam 25 kg-ot, ami nagyon nem keves, erre vegig azt hallgattam, hogy milyen csinos kismama vagyok es hogy milyen tok jo, hogy nem hiztam sokat. Kozben meg vigyorogtam magamban es nem mertem azota sem tud arrol senki a ferjemen kivul, hogy a szuloszobara 90 kilosan kocogtam. Mondjuk szules utan leolvadt rolam minden, kevesebb vagyok, mint baba elott, az ujonnan megismert emberek talalkozasunk elso fel orajaban felteszik a kerdest, hogy hogyan lehetek pici baba anyukajakent ilyen sovany, de meg igy is hatvanassal kezdodok. Nem hiszik el.

2009. máj. 15. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!