Fogyás kórházzal? Hülye ötlet?
Augusztus legvégére elértem a súlyok csúcsát: sikerült 96 kilóra felhíznom 20 évesen a 178 cm magasságomhoz...
Azóta elindult a suli, a stressz, kicsit visszafogtam magam, mozogálgattam, és lementem 91-re, aztán mostanában stagnáltam... Viszont bekerültem 3 napra a kórházba, ahol egyáltalán nem is voltam éhes, alig ettem, pihiztem végre, és olvasgattam, és mikor hazamentem, láss csudát! 88 kg-t mutatott a mérleg. És a vicc, hogy nem koplaltam, amíg nem otthon vagyok, addig nem hiányzik az evés (otthon viszont stressszzabáló vagyok..)
Lehet, hogy ez lenne a megoldás? be"feküdni" 1-két hétre egy kórházba...? Mit gondoltok? (általában fogyok, ha nem otthon vagyok)
"persze nem tudatosan"
De, tudatosan, hiszen te írtad ide, hogy az otthoni gondok miatt vagy stresszevő. Ha tudod, hogy ez a gond, akkor változtatni is tudsz rajta. Ha úgy érzed, hogy enned kell valamit, csinálj helyette mást. Tornázz, menj el sétálni, hallhass zenét. 3 nap alatt nem lehet 3 kilót fogyni, az nem zsírból ment le, viszont a többszöröse jön majd vissza.
Két dolgot mondanék.
Az első egy kérés: megtennéd, hogy nem az "én pénzemen" mész be napot lopni a kórházba? Van elég gondjuk a magadfajta színlelők nélkül is.
Kettő: elhiszem, hogy baromi nagy stressznek vagy kitéve - mostani mércéd szerint. De sürgősen változtatnod kell a felfogásodon, mert ha bekerülsz oda, ahova szeretnél, kétszer ilyen nagy súllyal " büszkélkedhetsz" majd. Egy érettségi lóf.sz meg esti fény egy egyetemi vizsgaidőszakhoz képest.
Azért sok sikert és kitartást kívánok!
írtam, thai-chizz, vagy beszélj egy taoistával.
már amennyiben nem vagy megelégedve ezzel a stressz dologgal, vagy hogy emiatt eszel.. ha magadtól nem tudsz segíteni ezeken, akkor vannak módszerek, amikkel fejleszthető a szervezetünk, elménk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!