Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás kórházzal? Hülye ötlet?

Fogyás kórházzal? Hülye ötlet?

Figyelt kérdés

Augusztus legvégére elértem a súlyok csúcsát: sikerült 96 kilóra felhíznom 20 évesen a 178 cm magasságomhoz...

Azóta elindult a suli, a stressz, kicsit visszafogtam magam, mozogálgattam, és lementem 91-re, aztán mostanában stagnáltam... Viszont bekerültem 3 napra a kórházba, ahol egyáltalán nem is voltam éhes, alig ettem, pihiztem végre, és olvasgattam, és mikor hazamentem, láss csudát! 88 kg-t mutatott a mérleg. És a vicc, hogy nem koplaltam, amíg nem otthon vagyok, addig nem hiányzik az evés (otthon viszont stressszzabáló vagyok..)

Lehet, hogy ez lenne a megoldás? be"feküdni" 1-két hétre egy kórházba...? Mit gondoltok? (általában fogyok, ha nem otthon vagyok)

2011. dec. 6. 23:40
1 2
 11/14 Andizsuzsi ***** válasza:

"persze nem tudatosan"

De, tudatosan, hiszen te írtad ide, hogy az otthoni gondok miatt vagy stresszevő. Ha tudod, hogy ez a gond, akkor változtatni is tudsz rajta. Ha úgy érzed, hogy enned kell valamit, csinálj helyette mást. Tornázz, menj el sétálni, hallhass zenét. 3 nap alatt nem lehet 3 kilót fogyni, az nem zsírból ment le, viszont a többszöröse jön majd vissza.

2011. dec. 7. 15:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Két dolgot mondanék.

Az első egy kérés: megtennéd, hogy nem az "én pénzemen" mész be napot lopni a kórházba? Van elég gondjuk a magadfajta színlelők nélkül is.

Kettő: elhiszem, hogy baromi nagy stressznek vagy kitéve - mostani mércéd szerint. De sürgősen változtatnod kell a felfogásodon, mert ha bekerülsz oda, ahova szeretnél, kétszer ilyen nagy súllyal " büszkélkedhetsz" majd. Egy érettségi lóf.sz meg esti fény egy egyetemi vizsgaidőszakhoz képest.

Azért sok sikert és kitartást kívánok!

2011. dec. 7. 15:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem az érettségi miatt vagyok "a mostani mércém szerint" ekkora stressznek kitéve. Azt csak mint pluszt említettem, hgoy nem elég, hogyk i vagyok, még az érettségit is meg kell csinálnom így. Szóval koránt sem az érettségi a legnagyopbb problémám.
2011. dec. 7. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:

írtam, thai-chizz, vagy beszélj egy taoistával.

már amennyiben nem vagy megelégedve ezzel a stressz dologgal, vagy hogy emiatt eszel.. ha magadtól nem tudsz segíteni ezeken, akkor vannak módszerek, amikkel fejleszthető a szervezetünk, elménk.

2011. dec. 7. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!