Szerintetek ez jó ötlet a lefogyáshoz?
Az este hat után nem evés BAROMSÁG.
Reggelire a gyümölcs mellé kéne lassú felszívódású szénhidrát, tk kenyér vagy zabpehely, meg némi fehérje is.
A citromlé nem fontos a vízbe, csak ha nem vagy egy nagy vízivó, és úgy jobban ízlik.
A többi része oké.
megláttam hogy cosmo, rá se akartam kattintani, de ma úgyse röhögtem eleget.
reggelizz gyümölcsöt: fail. reggel normális adagban kéne enni nem gyorsan felszívódó fruktózt ami betolja a jó kis inzulincsúcsot aztán panghatsz délig... zabpehely, vagya bármi más ami lassú felszívódású rostokban gazdag natúr cucc. ha más nincs tk kenyér. azzal is többet érsz.
ebéd vacsora rendben, napközben egyél rendben, zöldség rendben.
6 után ne egyél: mennyapics@ba kedves cikk író. 6-reggel 8-9 ig meg koplaljon a szervezet? gratulálok. ez minden lesz csak jó nem. és itt van elszúrva minden. 0 vércukorral felkelsz, betolsz két almát, megdob picit, aztán leesel megint, mindenki másképp tolerálja ezt, de az emberek bő 80%-a ettől levakarja a falat is. egyébként amit leírnak így jó ha van 5-600 kcal egy napra, ami iszonyat kevés. emellett nem igazán fogsz tudni még fél órát se megfelelő intenzitással edzeni. nem is beszélve hogy az egész testes edzések lennének célravezetőek, de ebbe már bele se kezdek...
mindegy. szinte jó a cikk, de azért még így is fail. 1 hét alatt 5 kilót zsírból tisztán soha nem fogsz tudni veszíteni. vagyis mondjuk 3-4 et talán, de ahhoz picit más módszerek kellenének... nem feltétlenül könnyen beszerezhető cuccokkal, nem kevés tudással, és iszonyat kitartással. maradjunk a heti 1 kiló körüli reális és elérhető fogyásnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!