Tmike kérdése:
Nagyon kövér vagyok? Mennyi kéne fogyni? Vagy ez még csak a "kicsit husi" kategória?
2011. dec. 5. 13:04
12/17 anonim válasza:
Azért figyelitek a válaszait a kérdezőnek remélem! Először azt írja, h 53 kg körül van, később már 55-nek mondja, a képen meg legalább egy 70 kg-s nő van. :D
Ha ez a te képed, akkor nagyon kövér vagy; ha tartod magad a megadott súlyaidhoz, ez nem a te fényképed!!!
13/17 A kérdező kommentje:
Amit írtam - 53-55- azért van, mert az 53 a régi, az 55 pedig a tegnapi mérés eredménye. A képen nem én vagyok; csak próbáltam egy kb. 78-as hasú nőt találni - nekem nincs fényképezőgépem- mert az enyém kb. annyi centiméter köldök felett.
2011. dec. 6. 09:31
14/17 anonim válasza:
az kizárt, hogy ez a nő 55kg az én magasságommal pl (175) Ez a nő 80kg körül kell h. legyem
15/17 anonim válasza:
Hát nálam ez már nem a "kicsit husi" kategória. De hány centi vagy? Mert a 55kg teljesen normális 165cm-től, de az a kép amit linkeltél teljesen mást mutat, és a 75cm köldök fölött elég soknak hangzik.. A kép alapján minimum 10-15kg-ot kellene fogynod.
16/17 anonim válasza:
Nekem 74 cm a derekam (köldök felett, ott kb, ahol ő méri), de látványosan vékonyabb vagyok. Magas sem vagyok, 165 cm, és ehhez 65-67 kg (mikor hogy). Nem tudom elképzelni, hogy 53-55 kg-osan neked 78-as derekad legyen...
17/17 anonim válasza:
szerintem kicsit kéne csak fogynod,a legcélszerűbb ha salátákat,SOK halat,és csirkehúst(só nélkül,rizzsel )eszel,mert ezek nem hizlalanak,de energiadúsak...mellette próbáld ki a futást,vagy az aerobikot! (nekem ezek váltak be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!