Dexy kérdése:
Hogyan és mennyit kéne fogynom? (kép)
2011. dec. 3. 16:32
21/26 anonim válasza:
Én 162 centivel és 63 kilóval sokkal vékonyabbnak nézek ki, úgyhogy emiatt nehéz segíteni pontos kilókkal. Addig fogyj, míg úgy nem nézel ki, ahogy neked megfelel.
22/26 anonim válasza:
szerintem 4-5 kiló bőven elég lenne, mer jók az adottságaid :)
23/26 anonim válasza:
bocsi, nem sértés, de szerintem nem csak csípőből,hasból kéne fogynod, hanem combból, fenékből is, szerintem semmi esetre sem kicsi egyik testrészed sem a fentebb említettek közül.
24/26 A kérdező kommentje:
A lábaim és fenekem alig látszik a képen. Hidd el nekem hogy onnan nem kell fogyni!
2011. dec. 8. 00:15
25/26 anonim válasza:
tegnap 22:43
Nem is látszik neki belőle semmi.
De elmondom neked, hogy könnyebb lenne neki mindenhonnan fogyni, pont hogy nehezebb helyzetben van így, hogy csak a derekára, hasára hízik, ezzel az alkattal a legnehezebb fogyni:-S Pláne, hogy nem tudja szabályozni, honnan fogyjon.
(Általában ahova először hízunk, onnan megy le a felesleg utoljára.)
26/26 anonim válasza:
Ha teszel fel képet , akkor miért hazudsz a súlyod felől. Dehogy 59 kg vagy. Szerintem közel 70 vagy. 10 kg-t kéne fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!