Használtok Norbi lisztet?
Norbi cucc üzleti vállalkozás, minden Norbis terméket megtalálsz a "rendes" termékek között. Há átolvasod a lényeget, rá fogsz jönni, hogy milyen lisztet kell venni... mondjuk teljes kiőrlésűt....
Szerinted a Norbi párizsi mennyiben különbözik egy sima baromfipárizsitól? Semmiben! Csak van neki egy szerződése, és sok fogyózós ember aki ráadásul lusta bővebben utánanézni az infóknak, az csak azért megveszi, mert nem óhajtik gondolkodni :) Józan paraszti ész! Használd, biztos van Neked is!
Meg te is egy degenerált vagy, elolvastad a könyvet, és elhitted, hogy Norbinak saját malma van liszttel, meg saját vágóhídja disznókkal és csirkékkel, engem meg jól lehülyéztél, amikot azt írtam, hogy a normál termékek között minden ott van. de ha nomálisan elolvastad volna amit írta, akkor felfogtad volna, hogy én is belátom, Norbi egy üzletember, ő is abból csinál pénzt amiből tud, és nem engem hülyézel le(pontozol le), csakhát te annyira okos vagy! ez látszik!
Ott van minden a polcon norbi neve nélkül is, csal értelmezni kell a könyvet!
Átverés. A norbi liszt is csak sima liszt.
Csak jól lehúzzák a kedves hiszégeny fogyókúrázókat.
olvassátok el a lisztek tápanyag táblázatát, akkor rájöttök...
az más dolog hogy rohadt drága és lehúzás az egész...hiába a magas fehérje alacsony szénhidrát tartalma a lisztjének 1000-1200 ért fél kiló k*rva drága...
Szia!
Aki gyakran eszik Norbi féle kajákat ajánlom alaposan nézzen utána mit tartalamz. Pl tudtátok, hogy olyan összetétel van benne, amit a malacoknak adnak mikor hizlalják őket? Egyszerű marketing fogás igy többet eszel, tehát többet veszel :)
Csak OKOSAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!