Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok lefogyni?

Miért nem tudok lefogyni?

Figyelt kérdés

16/F vagyok, 1,80 m magas és 100 kg. Már egy ideje zavar a súlyfeleslegem. Nem eszek túl sokat, és napi rendszerességgel focizok. (Télen futok helyette.)

Hogyan tudnék lefogyni? Valami tipp?

Előre köszönöm.

2011. dec. 1. 19:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De mi a baj a futással, ha 100 g vagyok? És akkor mit csináljak helyette?
2011. dec. 1. 19:46
 12/20 A kérdező kommentje:
*kg, és köszi :)
2011. dec. 1. 19:47
 13/20 anonim ***** válasza:

minden lépéssel 1,33x annyira zúzod a térdedet, mint én. ami ugrás esetében (hiszen futás) nagy erőbehatásokat jelent, amit el kell viselni az ízületnek. de nem biztos hogy ezt szereti.

alternatív edzés: tucatot írhatnánk szobabiciklitől kezdve úszáson át küzdősportokig.

a futással pedig nem a fogyásért teszel, a futással az edzettségedért/egészségedért teszel leginkább. testtömegkontrollt az étkezéssel tartunk, és úgy tűnik a nem olyan sok evés számodra több mint elég.

kalóriadeficitre asszem kaptál linket. na most ha jelenleg nem eszel sokat, és nem fogysz de nem is hízol, akkor ez valamivel kevesebb ételt fog jelenteni.

2011. dec. 1. 19:48
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2011. dec. 1. 20:00
 15/20 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem: Valahol hallottam, hogy a sok folyadék is segít, mert a sok víz gyorsítja az anyagcserét. Ennek van valóság alapja?
2011. dec. 1. 20:03
 16/20 anonim ***** válasza:

mondjuk úgy, hogy a kevés víz lassítja. normálisan kell inni, mondjuk 20 ttkg-onként 1 litert. ez neked mondjuk sok. én meg nem iszom 3,5 litert. de most hogy szóba hoztad.. kéne.

szóval van alapja, a test sok víz jelenlétekor tud a leghatékonyabban működni, ha valami megvonás van (kaja, víz) akkor lassul az anyagcsere is. ezt így mondanám. aztán én sem tanulmányt olvastam erről, de szerintem nem hülyeség.

2011. dec. 1. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:

kis javaslat: írj kajanaplót egy-két héten keresztül, minden falatot, minden kortyot, ami lemegy a torkodon tüntess fel, pontos mennyiségekkel

utána számold ki a napi energiaszükségleted és a napi bevitt kajamennyiséget - meg fogsz lepődni az eredményen

2011. dec. 1. 20:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Rendben, kösz a tanácsokat. A kajanaplót meg holnap el is kezdem :)
2011. dec. 1. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
OFF Ez a fogyásmester nagyon jóóóó :) Köszi én is !
2011. dec. 1. 21:16
 20/20 anonim ***** válasza:
ez a fogyásmester nagyon nagyon jó!!!!
2011. dec. 1. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!