A mekis Prémium csirkesalàtàban ezersziget öntettel mennyi kcal van? Nem bízok a mekis kalória tàblàzatban. Ja és a hús benne a panírozott nem a grilles.
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 21:03
1/9 anonim válasza:
Pedig csak ők tudják, hogy kcal van benne :D
2/9 anonim válasza:
Ebédnek talán jó, de az öntet nélkül!
Én magamtól olyan 350 kalóriára tippelnék (öntet nélkül). De lehet hogy nagyon mellényúlok:)
3/9 A kérdező kommentje:
Igen ebédre ettem :) De öntettel.
2011. nov. 28. 21:36
4/9 anonim válasza:
Inkább fuss két kört, és ne számolgass.
5/9 anonim válasza:
A Mekis kalóriatáblázat hibás. Ha már csak azt nézzük hogy hogy egy pöttyös rudira 45kcalt írnak,amit biztos forrásból lehet tudni hogy 109kcal. Egy fánkra 170kcalt írnak,ami teljességgel képtelenség(olajban sült,margarinos tészta,cukormázzal)na neee.
Ezek után én már a többi adatnak sem hiszek!
Sőt a salátát még cukrozzák is hogy ízesebb legyen...
De attól még be lehet illeszteni a mekit a diétába:)
6/9 anonim válasza:
A mekis kalória táblázatot el kell felejteni - nagyon kikozmetikázták a számokat, hogy mindenki nyugodt szívvel egye a kajájukat. Átlagban 100-300 kalóriát spóroltak le az értékekbol, amikor a táblázatot készítették.
7/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy 350-nél jóval több. Én szoktam ebédet rendelni megbízható helyről, ott a grillezett csirkemell + friss saláta 470 kalória. (Neked ehhez jön a panír és az öntet.) Ez biztos, hogy ennyi, mert cukorbetegek is fogyasztják és miattuk nem hazudhatnak.
8/9 anonim válasza:
A 470 kalória egy átlagos adagra vonatkozik.
9/9 anonim válasza:
Legalább grillezettet egyél, ne panírozottat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!