Miért nem ízlik a Milka csoki?
Régebben a fogyó előtt ez volt kb az étrendem:
kenyérfélék, vaj, csoki, hús, zöldségek, tejtermékek, gyűmölcs, nem sportoltam.
kenyér és a csoki napi szinten ment és nem kis adagban. Imádtam a milka csokit annyira, hogy azt a nagy 500 G-os táblát egy ültében meg tudtam enni és csak az volt az a mennyiség amit "éreztem" is.
Most fogyó és életmódváltás miatt ez az étrendem:
hús, tej, nagyon ritkán valami szelet torta v süti, sok zöldség, gyümölcs, minden nap 1 óra kocogás vagy futás.
csokit nem eszem. Fogytam 5kg-ot 1 év alatt, igaz nem sok, de azt nem értem, hogy miért állt be nálam az, hogy nem hat meg a milka csoki?!
A napokban ajándékba kaptam ilyen csokit és ettem is egy pár kockát, de a többi kockát (amit törtem) le kellett raknom és nem a fogyókúra miatt, hanem az íze miatt. Emlékszem az ízére és tudom, hogy jó volt, de most valahogy ez az íz nekem nem esett jól. Le is raktam a többit és odaadtam a tesómnak. Biztos, hogy nem volt romlott vagy ilyesmi.
Ennyire átállt volna az ízlésem?
Régen gyűlöltem a süteményeket, nem ettem meg semmit, csak csokit voltam hajlandó enni töményen.
Most meg megeszem a sütit, ha adnak és jól is esik az íze. Hogy meg van sütve...stb.stb. és csokiból meg egyedül csak az étcsoki ízlik.
Amúgy nem eszem minden nap édességet. Egyáltalán nem kívánom, én a húsra vagyok szokva nagyon...valahogy számomra a hús sokkal jobban kielégít, mint valami édesség.
Régen ilyet el se tudtam volna képzelni.
Miért van ez?
(Amúgy még 10 kg fogyás vissza van nekem...)
170/67-68 27L
Ja hozzáteszem, nem találtam a Milka régi összetevőiről semmilyen feljegyzést a neten, nem is kérdés.
Nekem is mondták hogy Magyarországra mindenből silányabb minőséget hoznak, de én elolvastam egy Németből hozott Milka összetevőit és ugyan az volt, mint a Magyarén, igaz, ha silányabb minőségű dolgokból állítják elő, az is számíthat.
Viszont öblítőnél (kézzel fogható) orral szagolható a különbség, a Németből hozott kétszer olyan illatos.
Az valóban különös, hogy ez megengedhető, de akik ezzel foglalkoznak, azok ugyan úgy benne vannak kis hazánk tönkretételében, ezért nem történik semmi ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!