Szerintetek mennyit kell még fogynom? (Én 10 kg-ot szeretnék minimum. ) Ti mennyire tippelnétek?
Tudom, hogy nem elég jó a kép, de sajnos nekem nincs fényképezőm, se jó telefonom. Ez a kép egy bulin készült, így csak ezzel szolgálhatok.
Én vagyok az, aki a háttérben áll jobb oldalt.
Szerintetek mennyit kell fogynom és hány kg-ra tippeltek?
170 cm magas vagyok 27 éves.
[url= [link]
Minek hergeled magad ennyire?? Semmi baj az alakoddal.
Inkább azon változtass, hogy hagyd abba a káromkodást és nyavalygást, mert ez a legszebb embert is elviselhetetlenné teszi.
Én is kibuktam így egyszer. http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__19..
És lásd,tovább folytattam és most 54kg vagyok a 170cm-hez!
én 65-re mondalak a kép alapján. nagyon-nagyon messze állsz a hájastól, ruhában nagyon jó alakod van. ha ruha nélkül nem tetszik, az azt jelenti, hogy nincsenek meg a körvonalaid, a formád, kezdj el sportolni (ha eddig nem csináltad), vagyis inkább alakot formálni. legjobb lenne konditerem, de ha az nem lehetőség, akkor réka v. alexandra.
neked nagyon súlyos önértékelési zavaraid vannak, ha mindig így viselkedsz, akkor nézesd meg magad orvossal, mert ez az idegbeteg hozzáállás csak magadnak árt. ha ez csak pillanatnyi kiborulás, akkor megértem, én is voltam már padlón.
mondjak valamit? 175 cm vagyok, és fél év alatt 73ról lefogytam 70re de néha 71et mutat. jó mi? ezzel szemben szinte mindenhonnan (has, fenék, derék, comb) lement 10-15 cm. mások 60-65 közé tippelnek. nekem elég ennyi, tudom, hogy jó alakom van, innentől lesz.rom, mit mutat a mérleg. dobd el azt a hülye mérleget, komolyan, mérd inkább a centiket helyette. de minek is, mikor tök jó alakod van? tedd már rendbe egy kicsit a lelkedet, mert te már rég nem a tested miatt érzed magad f.sul!
ezen ne idegeld magad, ott a barátom, 68 kilóval, én meg 70... az én combom 55 cm, az övé 50, vmelyik nap kikönyörögtem, hogy lemérje. de ő ilyen srác, magas, és vékony. nem tűnök mellette disznónak (és szerintem te sem a tiéd mellett), mert magasabb nálam 10 centivel. az meg hogy vékonyabb... na istenem, a válla meg a dereka úgyis szélesebb :D
de most komolyan, 27 éves vagy, már felnőtt, és én mondjam el neked, hogy mennyire testképzavaros vagy? kicsit felnőhetnél már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!