Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a csaj szerintetek hány kg...

Ez a csaj szerintetek hány kg lehet? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 27. 17:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy profi vagyok :) ??

Milyen nagy szavakat írtam?Jó formán semmi olyat.

Már kezd sok lenni ez a választípus,ugyanis nem ez az első.

Nem kell kioktatni.Köszönöm.

2011. nov. 27. 19:41
 12/26 A kérdező kommentje:
Ja arról nem nem is beszélve,hogy a kérdésre megint nem tudtál válaszolni :)
2011. nov. 27. 19:42
 13/26 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdésemnél rájöttem,hogy szeretsz oktatni és sokat tudsz erről a témáról,lehet tapasztalatból.Csak az a gáz hogy nem kérdeztem.
2011. nov. 27. 19:47
 14/26 anonim ***** válasza:

"16kilótól meg kell szabadulnom."

ezek után én hogy oktatnálak ki? ha ezt te ennyire pontosan tudod, akkor legalább akkora háttér információd van az emberi test működéséről, testzsírról stb. mint nekem. innentől csak mint hozzáértő a hozzáértőnek megoszthatom a tapasztalataimat, hogy amikor nekem kell lefogynom x kg-ot akkor azt hogy s mint szoktam. ezért linkeltem a builderes oldalt, mert ott vannak leírva az alap edzés és táplálkozás elvek, amikből kiindulunk ilyenkor.

2011. nov. 27. 19:48
 15/26 anonim ***** válasza:

nem kérdezted.. milyen mellékes dolog.

nem szeretek oktatni, de valljuk be, a gyerekeket tanítani kell. valakinek legalábbis..

2011. nov. 27. 19:49
 16/26 A kérdező kommentje:

Hát igen,valakinek.

Odafigyelek arra hogy mit eszek.Szénhidrátot csak reggelire.Mindennek utánna nézek,a termékeken is megnézem,hogy mit tartalmaznak.Este 6 után semmit nem eszek.Napi 2l vizet iszom,5ször étkezem.

http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg

http://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4

http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY

Ezeket a videókat csinálom,egymás után kétszer,napi 2-3szor.

Sokszor kívánom az ételt,de ki kell bírom ha belehalok is.Majd lassacskán hozzászokik a gyomrom ehez az étel mennyiséghez és remélem nem fog többet "kívánni".

De ha ez séma sem felel meg,akkor tanácstalan vagyok.

2011. nov. 27. 20:06
 17/26 A kérdező kommentje:
Még annyira hogy lábsúlyt használok a gyakorlatok nehezítésére.
2011. nov. 27. 20:08
 18/26 anonim ***** válasza:

nagyon helyes a lábsúly.

én tegnap beszéltem egy dietetikussal és (bár ez nem meglepő) ő sem ajánlja a 6 után nem evést, nem csak az én hülyeségem amikor ezt írom.

2011. nov. 27. 20:12
 19/26 A kérdező kommentje:
Igazából talán elég lenne 10 kg - is.De a 16 is belefér simán.
2011. nov. 27. 20:15
 20/26 anonim ***** válasza:
élcelődéstől eltekintve, ugyan úgy élsz ha 10 kilót akarsz leadni, mint ha 16kg-ot. és majd látod mikor akarsz megállni, akkor majd többet eszel, és leáll a fogyás.
2011. nov. 27. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!