Szerencsés este extrudált kukoricapelyhet enni?
Figyelt kérdés
Nemrég szültem,nagyon édesszájú vagyok,minden este megeszek egy zacsival mondván,hogy jobb,mintha csokit vagy ilyesmit ennék.Hogy is van ez?2009. máj. 12. 23:01
1/3 anonim válasza:
Háttőő... nem ajánlok semmi ilyesmit, esetleg nyámmogj el egy zacskó pufirizst aztán hamarosan leszoksz a nyámmogásról :) Helyette ajánlom a tonhalkonzervet, vagy könnyű salátát. Azért étkezz, hogy tápanyagokat vigyél be, ne azért, mert valamit nyámmogni kell a fogad alatt. Ez csak egy pótcselekvés, ne szokj rá! A csokis felvetésedet meg se hallottam!
2/3 anonim válasza:
Kukoricán a disznókat hízlalják, ha érted a célzást. Főleg ne este egyél ilyen dolgokat.
3/3 A kérdező kommentje:
Az igaz,de nem extrudált kukoricán,gondolom az azért egészen más...meg azért valamivel talán kevesebbet eszek mint egy disznó...:-DDDD
2009. máj. 13. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!