Plötyedt lesz a hasam meg mindenem ha lefogyok?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a kilencven napos diétát. Arra lennék csak kíváncsi, hogy ha lefogyok, akkor mennyire fog lógni rajtam a bőr? Mennyire lesz "fonnyadt" a mellem?? Felüléseket csinálok, falfekvőtámaszt és guggolást. A guggolás elméletileg a popsi meg a comb feszességében segít, a felülés a hasban, a falfevkő meg a karban meg a mellben. Van pocakom, van combon és ha leadok egy tízest köbö és rendszeresen csinálom ezeket a gyakorlatokat nem fog lógni rajtam ugye?? annyira szeretnék vékony lenni:'(:$2011. nov. 23. 19:38
1/8 anonim válasza:
a fejed is lefog plöttyedni, mindig ki kell karózni a tököt amikor ülsz.
2/8 anonim válasza:
elvileg ha rendszeresen edzel nem
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a másodiknak!!
első: te egy akkora paraszt vagy! gondolom te egy piszkafa vagy és élvezed ha mást bánthatsz!!
2011. nov. 23. 19:43
4/8 anonim válasza:
én csak viccelek, nemtehetek róla hogy nemjó a humorérzéked!!
5/8 anonim válasza:
nem lesz plottyedt a borod mer nem is fogsz nagyon sokat fogyni,a 90napos dieta nem hires arrol, hogy valaki 10kgt fogyjon, ami nem is jonne vissza. csak gondolj bele, 3x van szenhidrat napod(szenhidratnap, kemenyitonap, vitaminnap), ha ez mellett tudsz olyan sokat fogyni, hat arra kivancsi leszek, dobj fel kepet elotte utanna, komolyan erdekelne, mert mindenkitol aki korulottem 90napost vegigcsinalta az nem fogyott max par kilot. Ami meg a tornat illeti, feszesiteni fogod tudni magad, de melleiden nem nagyon fog segiteni, mert ott a mirigyallomany fog logni azt meg helyre nem hozod tornaval, max csak mellplasztikaval, vagy jo melltartoval.
6/8 anonim válasza:
19:48 én ezt a 90 napos diétát 60 napig csináltam, kb. 12-13 kg ki ment le rólam...
7/8 A kérdező kommentje:
19:48-as hadd javítsalak ki: fehérje, keményítő, szénhidrát és gyümölcsnap... így jönnek egymás után. és képzeld nem kötöszködni akarok, de unokahúgom 12 kilót fogyott, anya 17 kilót... szóval..ha betartod..lehet vele fogyni!
kedves első: már ne is haragudj de ha te mindig is egy duci liba lettél volna, ahogy én neked se esne jól az ilyen! szóval valamilyen szinten érthető a reagálásom!!
2011. nov. 23. 19:53
8/8 anonim válasza:
jaj te kis tudatlaaaaaan, a kemenyito es a gyumolcsok is egyfajta szenhidratok, jaj ovass mar utanna, ha azt a modszert akarod hasznalni, lehetetlen, hogy valaki meg ennyit se tudjon!!!!! na mind1 nem is a fogyasrol szol ez a kerdes, hanem a plottyedt borodrol, tehat ha tornazni fogsz napi 1orat minimum, akkor talan a hasadon, combodon, fenekeden nem fog a borod logni, a melled mas dolog, az megereszkedik..es amugy a fogyas elso honapjaban csak viz urul ki a szervezetbol, nem zsir..csak hogy ne csalodj azert irom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!