Szerintetek 160 centihez mennyi az ideális testsúly?
160 cm vagyok 13 éves,lány :) 65 kilóról most fogytam 59-re de én nagyon sokáig kibírom, naponta 3-szor étkezem reggelire egy tál magvas műzlit és egy almát, ebédre azt eszem amit éppen elém raknak :hús, krumpli, hal stb : 6-7 óra között eszem útóljára egy almát és egy joghurtot. Naponta egy óra hosszát pedig szobabiciklizem.
MENNYIT KÉNE MÉG FOGYNOM?? Mennyi lenne a megfelelő súly??:)
Még fejlődő szervezet vagy, ami azt jelenti, hogy ideális súly még nem határozható meg teljességgel. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincs felső határ.
Én szerintem kb. olyan 52-54 között. Inkább sokat mozogj, mint "fogyózz".
én 158 centi vagyok és 48 kiló (13/L)
szerintem még neked ilyen 5 kilót ami azt jelenti 55-56 kiló lennél de ha így is jól nézel ki nem kell már fogyoznod igy is ügyes voltáll!:)
am itt [link] kiszámoltam neked hogy jó e a súlyod azt írta hogy enyhén túlsúlyos !
de ez nem azt jelenti hogy kövér vagy ne azt nézd mennyi a súlyod hanem,hogy hogy nézel ki!:)
Persze, de ne vidd túlzásba.
A fiúk a formásat szeretik, a csontkollekció szúrja őket! :))) Épp elég, ha nem vagy hájas.
ne csak napi 3x egyél.
a testzsírodat állítsd be, te tudod milyen akarsz lenni, de este fejlődik a szervezeted (bizonyos értelemben) tehát ne éheztesd magad este. húst nyugodtan ehetsz lefekvés előtt, mondjuk 1-2 órával, nem ezen fog múlni a testalkatod. de az egészségednek jót tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!