Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez lehetséges, hogy ennyit...

Ez lehetséges, hogy ennyit számít hányszor eszem egy nap?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben kevesebb időm volt, és kicsit átgondolatlanabbul és csak napi 3-szor ettem. Kcalban ugyanúgy tartottam az előirányzottat végig. Lelassult eléggé a fogyás. Most rendeződött az életem, van időm csomagolni tízórait meg uzsonnát, és rohamosan kezdtem el fogyni. Valami más lehet a háttérben, vagy tényleg ennyit számít, hogy háromszor vagy ötször eszem?
2011. nov. 17. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:
az anyagcserét befolyásolja, hogy mennyire rendszeres a tápanyag utánpótlás. tehát ennyit számít, nagyon jó példa vagy erre!
2011. nov. 17. 10:46
 2/2 A kérdező kommentje:
PEdig rém körülményes ez a tízórai/uzsonna dolog, ma megint nincs nálam :) De ha ennyire megéri, akkor igyekszem továbbra is :)
2011. nov. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!