68 kg-ról 55 kg-ra? Hogyan csináljam? (Help me! )
OFF
szia, engem is nagyon érdekelne a dolog, én is hasonló cipőben járok 165/68 vagyok (40 éves)
próbáltam a fülszúrásos módszert, de az csak annyi, hogy az étvágyadat veszi el (állítólag), de én rosszul voltam tőle állandóan
próbáltam a káposztalevest, szeretem is, de a beleim nem bírják
most délután már max gyümölcsöt eszek egy keveset, így lement kb. 2 hónap alatt 1 kg, de ezt keveslem
edzőterembe járni, meg futni meg nem akarok ...
Ehhez nem tudok mit hozzászólni, mármint a fülszúrásos dologhoz.
De nekem bevált, hogy odafigyelek az étkezésre, a kalóriákra, tápértékekre, nem eszek össze-vissza mindent.
Csak ezzel fogytam le január óta 14 kg-ot.
(Sajnos nem sportoltam, úgy biztos több lement volna. Mostmár szeretném elkezdeni.)
első vok
hát ez már régen volt, évekkel ezelőtt
úgy emlékszem heti 2x kellett menni talán
A barátnőm úgy adott le néhány kg-ot, hogy este 6 után már semmit sem evett, csak mentes vizet ivott. Ezt én is be akarom vezetni, de az én életmódomhoz sajnos ez sokszor nem passzol. "Rubint Rékát" próbálgatom, heti három alkalommal legalább, mert mozgásra is szükség van. Próbálkozz kisebb adagokat enni és odafigyelni, hogy mit eszel.
(egy ismerősöm elég drasztikus módon fogyott le majdnem 10 kg-t, nem evett szinte semmit, sokszor csak ha már rosszul volt akkor. Eredménye az lett hogy vérszegény lett, menstruációs problémákkal és minden féle betegséggel küszköd állandóan. Úgyhogy csak ésszel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!