Hogyan fogyhatnék egy kicsit? Jó módszer?
16 éves vagyok, 163cm és 55kg. Nem vagyok kövér, viszont úgyérzem van rajtam egy kis zsírfelesleg. Nem akarok drasztikus fogyókúrába kezdeni, és koplalni sem, erről szó sincs. :-) Max 2-3 kg-tól szeretnék megszabadulni.
Én arra gondoltam, hogy csökkentem az ételadagjaim (menzás vagyok a suliban), teljesen elhagyom a kenyeret, kevesebb, szinte semmi édesség, este 6 után semmi kaja, no cukros üdítő. Sok zöldség és gyümölcs, 2 liter víz minden nap.
Heti 3X fél óra futás, mindennapi sétával.
Látható lesz a változás, fogok fogyni?
Mit javasoltok?
Az ételadagot nem feltétlen kell csökkentened, attól függ legalábbis hogy mi a kaja, ha tiszta tápanyag (krumpli, rízs, csirkehús stb) és nem vmi édes vacak akkor mehet.
A kenyér elhagyása jó ötlet, édességet egyáltalán ne, meg cukros löttyöket se. Zöldség is ok (brokkoli.. stb..), meg gyümölcs, de azt inkább csak reggelire zabpehely mellé. Vizet viszont mindenképp 4 liter körül, a 2 nagyon kevés. Én aerob edzést ajánlok (erőltetett menetű monoton séta pl.), ilyenkor bontja a tested a zsírt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!