Hogyan fogyhatnék 2-3 hét alatt 13kg-ot? Bármilyen módszer érdekel, csak hatásos legyen.
ha kemény sportot végzel azzal csak izmosodni fogsz...
esténként,1 orahossza futàs,de ha teheted reggel is 1 ora.
azonkivül semmi ,de semi cukor tartalmu készitmény,semmi huskészitmény,esetleg hal,de az is panir nélkül!!!!!!!!
a növéremnek a citromlé segitett amit vizzel higitoot,az nagyon hat,meg egy ismerösöm azt mondja nagyon jo az almaborecet.
én is 12 kg-t adtam le,fél év alatt csak azzal,hogy nem fogyasztok disznohust.
persze ne koplalj,zöldség minden mennyiségben!!!!!!!!!
2-3 hét alatt 13kg?
Sehogy életveszélyes mutatvány. A nagy fogyásban is csinálták csak elfelejtették mondani otthoni kipróbálásra nem javasolt. Emlékszel mennyi eü problémájuk lett a hírtelen fogyástól?
Adj magadnak időt és az első válaszoló által mondottak szerint tudsz fogyni kb fél év alatt.
Tizenhárom kilót? Hát, azt igen nehezen... Két-három hét alatt 5-6 kiló tud lemenni, az is leginkább víz és a beleid tartalma. A zsírt csak hosszan tartó, kemény edzésekkel tudod leadni, bárki bármit is mondjon!
Pár éve nekem 15 kiló feleslegem volt, és elég drasztikus diétába kezdtem: gyakorlatilag nulldiétán éltem fél évig! Reggel ittam egy kávét cukorral és tejjel, de utána csak és kizárólag vizet ittam, fél évig egy falatot sem ettem. Azt mondják, kész csoda, hogy egyáltalán élek! Két hónap alatt 67 kilóról 52-re fogytam, (170 centi magas vagyok), de nagyon megbántam később ezt a hülyeséget: szétesett a mentruációs ciklusom, csomóban kezdett hullani a hajam, tönkrement a bőröm... Mindezek tetejébe pedig párszor úgy leesett a vércukorszintem, hogy majdnem elájultam! Persze amint abbahagytam a diétát, szépen visszajöttek rám a kilók, most olyan 62 kiló körül vagyok, de már nem is érdekel.
Szóval a lényeg: lassan, de biztosan! Villámdiétákkal semmit sem fogsz elérni, csak tönkreteszed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!