Miért lett pocakom? és nagy fenekem?
21/L. Ezelőtt nagyon vékony voltam, lapos has, keskeny csípő, helyes kis popsi. Pedig rengeteget ettem: reggeli: rántotta, kakaóval, aztán 10 órakor egy szendvics, utána ebédeltem, majd otthon megettem egy kis lábos tejberizst kakaós cukorral, majd 7 óra környékén megvacsoráztam, ami vagy melegszendvics volt, vagy tojás. Tehát nem salátákon éltem. a mozgás meg annyi volt, hogy tekertem pár kört az utcában fel le.
Most meg keveset eszem, mégis híztam.
Szerintem a korral jár. Úgy 17-18 éves koromig én is annyit ettem, amennyit akartam, vékonyabb voltam az átlagnál, az iskolaorvos egyszer be is utalt kivizsgálásra, mert "kórosan soványnak" tartott. Pedig semmit nem sportoltam, nem mozogtam.
Aztán 19 évesen elkezdtem hízni (nem feltűnően, nagyon lassan), most 21 vagyok, és egy 10-es van rajtam. Most el kellett kezdenem odafigyelni mind az étkezésre, mind a mozgásra. Szerintem hormonális oka is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!