Ti is szeretitek? Miket szerettek még? Ti is így vagytok vele? Változott valamit az életed, egészséged? Ha van egy kis időd, és rám szánnád nagyon nagyon örülnék neki és megköszönném mert érdekel?
én mióta életmódott váltottam annyira megízlettek ezek a finom ételek, hogy figyelnem kell hogy ne egyek belőlük túl sokat. kedvencem a túró lett almával és fahéjjal avgy csak simán naturan egyszerűen imádom, ha tehetném minden étkezésre azt enném:)
na meg a zabkása aszalt gyümikkel, dióval és joghruttal fenséges
a párolt zöldségekről, almával, barckkal töltött csirkéről ne is beszélünk:)
na meg ez a sok finom zöldség és gyümölcs, sütőtök és cékla csak úgy megfőzve semmi nélkül írtó finom:9
annyira ízlenek, ti hogy vagytok vele
nagyon érdekelne a véleményed,
Szia!
Én nagyjából fél éve vállaltam, hogy pálfordulok, és egészséges ételeket, egészséges alapanyagokat fogok felhasználni. A zabkását én is nagyon szeretem, és eddig elképzelhetetlennek tartottam, hogy natúr joghurtot egyek, de már azt is imádom. Sokkal kevesebb sót és cukrot használok, sőt, már a normálisan ízesített ételeket néha túl soknak érzem. A saláták remek fogások és a husi mellé is sokkal jobban esik egy jó saláta vagy a brokkoli, mint egy adag sült krumpli. Már megfeküdné a gyomromat az az olajos sós íz. Ami nagyon hiányzik sokszor, az a tészta, a pékáruk, és sajnos édes szájú vagyok nagyon, így mindenféle süti, édesség kizárása néha hangulatingadozást okoz, de túl lehet élni. :D
Kívánom Neked is, hogy maradj így, tartsd meg ezt a jó szokásod, és egyél jókat.
Üdv
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!