Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt, és mennyit...

Mennyi idő alatt, és mennyit fogyhatok így?

Figyelt kérdés

174cm

70-75kg közt van súlyom, és rendszeresen, heti 5X edzek 2 órát.

kb 250-450kcal eszem egy nap, sohasem többet, már 2hete.

Eléggé összeszűkült a gyomrom ahhoz, hogy egyre kevesebbet egyek.

MA:

R:-1 alma

E:-2 tojás és 2paradicsom

U:--1 alma---

V:--semmi---

2009. máj. 9. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez gondolom megint egy kamu kérdés,már megint :S

Vágd le az egyik testrészed, azzal is tudsz fogyni és egészségesebb mint amit leírtál.

2009. máj. 9. 12:49
 2/7 A kérdező kommentje:
márpedig ez igaz, ha nem hiszed az a te bajod.
2009. máj. 9. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezesetben itt találsz segítséget:

[link]

[link]

2009. máj. 9. 12:57
 4/7 anonim válasza:

Szia!Én megértelek,hogy sokat akarsz fogyni minél előbb,mert én is így vagyok ezzel,de sajnos bele kell tőrödnünk,hogy rövid idő alatt NEM tudunk fogyni tizennemtudomhány kilót.Ez amit leírtál nagyon,nagyon,és mégegyszer nagyon kevés.Én is többet eszek ennél,szerintem napi 800-1000 kcal a jó,és mellette heti 5× 1 óra mozgás,ami lehet futás,úszás,torna vagy bármi.

Felejtsd el ezt az étrendet,mert előbb-utóbb a kórházban fogsz kikötni!És ezt tényleg komolyan mondom!

2009. máj. 9. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Így elég gyorsan fogyhatsz, meg elég gyorsan kerülhetsz kórházba... Jahh és azt vedd biztosra, hogy minden egyes kiló vissza fog jönni...

A heti 5X2 óra sok, bőven elég az 5X1 óra is. A sport ne legyen nagyon intenzív mert fogyás szempontjából nem jobb a több sem az intenzívebb. Szóval 60 perc aerob mozgás 130-as pulzuson a legmegfelelőbb a fogyáshoz, attól ha szétszeded magad, folyik rólad a víz még nem fogsz többet fogyni, épp ellenkezőleg...

Ez a kalóriamennyiség még orvosi felügyelet mellett is kevés, menj fel nyugodtan 1000-1500 kalória környékére, nem lesz gond belőle.

Fehérjét vigyél be mert ha izomból fogysz akkor úgy fogy kinézni mint egy leeresztett lufi, mármint olan löttyedt leszel.

Az a baj veled hogy mindent egyszerre akarsz és türelmetlen vagy. Ennek nem lesz jó vége, mert így tuti hogy visszahízol mindent és szinte biztos hogy a kórházban kötsz ki.

2009. máj. 9. 14:37
 6/7 A kérdező kommentje:

normális helyzetben olyan 1000-1500kcalt eszek, de látjátok

mégis ennyi kiló vagyok...

2009. máj. 9. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem a kalóriamennyiséggeé van a baj, hanem valami mást csinálsz rosszul...

Tényleg ezt csinálod amit leírtál akkor lehetetlen hogy ne fogyjál. Jóval több, jobb minőségű kaja mellett is fogynod kellene, itt valami nem stimmel..

2009. máj. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!