Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcal-t ettem ma?

Hány kcal-t ettem ma?

Figyelt kérdés

5db szendvics ami : kenyér(15 cm,fehér kenyérből),1 teáskanálnyi vaj,pulykapárizsi (ami 1000g-os) 100g termékben 173 kcal és én kb 50g-ot ettem meg. és egy répát ettem meg,hány kacalt ettem ? tudom hogy nem valami egészséges de csak holnap tudok több gyümölcsöt enni.

Vacsira tejet iszok. vagy már semmit ne egyek? 14/L

2011. nov. 11. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Te figyi már, ha ennyire zavar, meg érdekel, akkor mi a francért nem számolod ki te? Mi nem látjuk az arányokat, nem tudjuk az adagokat. Rendkívül praktikus és okos alkalmazások vannak a neten, számolj mindent, és akkor nem kell ezen feszülnöd.
2011. nov. 11. 15:42
 2/2 anonim ***** válasza:

most nem azért ha így letudod mérni hogy a kenyér mekkora meg a többi akkor ki tudnád számolni

ha 100gramm párizsi és te a felét etted akkor

173:2-86:5

100gramm fehérkenyér 271kcal-na most a szendvics az azt jelenti nálad hogy 5 15cm-es kenyeret ettél meg? vagy 5 15cm-es kenyérből csináltál szendvicset( itt ugye akkor 10szelet 15cm-es kenyér mivel van teteje a szendvicsnek)

vaj 100gramm 724kcal egy teáskanál kb úgy 30-40kcal

sárgarépa 100gramm 35kcal van 20grammos és van 100grammos répa is, de ezt így összefoglalva egybeveteve

rettentően kevés

2011. nov. 11. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!