Hány kcal-t ettem ma?
Nekem nem megy ez a számolgatás, ezért kérek segítséget. Reggeli: 2 szelet fehér kenyér, 4 szelet csirkesonka
Tízórai: 2 alma
Ebéd: 3 evőkanál lencsefőzelék(menza)
Uzsonna: 1 tál(1/2 fej) saláta, 40g olajos hal
Vacsi: 1 natúr kefír
Az uzsonnát és a vacsorát még csak tervezem. Amúgy fogyni szeretnék, 14 éves vagyok.
Szóval ez mennyi kcal (lenne)?
Előre is kösz a válaszokat
teljesen igaza van az eslőnek ne koplalj!
nem szabad!mozogj kerüld a nasikat stb stb.
14 évesen nem szabad fogyóznia!
Ne csak azt írjátok, hogy buta vagyok, meg nem így kéne, hanem írjatok tanácsot, tippet, amivel nem hülyéztek le, ha azt követem.
Ja, és bocs a stílusért(írás), de ez most így jött össze.
Megmondtuk: egyél és sportolj sokat! Ne röhögtess, h nincs fél órád mozogni, annyira azért nem tanulsz sokat. Én a fősuli vizsgaidőszakában - mikor kb. 4x annyit kell bevágnom, mint neked - tudok időt szakítani a mozgásra.
De kifogásnak jó a tanulás, csak gáz. :)
de akkor is van időd olyan nincsen hogy nincs időd heti 3x mondjuk menj el futni 30 percre ,vagy ugrókötelezz és közbe tudsz magolni is
egyél normálisan a reggeli a legfontosabb teljes kiőrlésű zsemlét, sonkával és vaj helyett mustárral (én utálom a mustárt de nagyon jó ízű sonkával , egyél sok zöldséget gyümölcsöt, joghurtokat, ebédre főzelékeket azokban kevés a kalória is és táplálóak, vacsorára húst (virslit,csirkehúst, tonhalat) zöldségekkel vagy salátával , igyál sokat 2-3 litert a sok folyadéktól gyorsabban is fogysz.De ez nagyon kevés amennyit ettél, kb 700 kalória ez nagyon nagyon kevés minimum 1500 egyél.
lefekvés előtt 3 órával ne egyél, és aludj sokat azzal is égetsz kalóriát.Ha ilyen keveset eszel akkor a szervezeted még ezt a keveset is elraktározza (zsírba)!
Mivel nem viszel be elég energiát ezért az izmaidat fogja lebontani (nem a zsírszöveteket) , legtöbb anorexiás is azért hal meg mert a szervezete már a szívizmát kezdi lebontani.Sok sikert
centit és kilót írnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!