Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcal-t ettem ma?

Hány kcal-t ettem ma?

Figyelt kérdés

Nekem nem megy ez a számolgatás, ezért kérek segítséget. Reggeli: 2 szelet fehér kenyér, 4 szelet csirkesonka

Tízórai: 2 alma

Ebéd: 3 evőkanál lencsefőzelék(menza)

Uzsonna: 1 tál(1/2 fej) saláta, 40g olajos hal

Vacsi: 1 natúr kefír

Az uzsonnát és a vacsorát még csak tervezem. Amúgy fogyni szeretnék, 14 éves vagyok.

Szóval ez mennyi kcal (lenne)?

Előre is kösz a válaszokat

2011. okt. 12. 16:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy normális. 14 évesen még gyerek vagy,nem fogynod kell,hanem mozognod.Ez,amit megettél,egy fejlődő szervezetnek nulla,semmi... térj észhez,és inkább kezdj el sportolni az éhezés helyett...
2011. okt. 12. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:

teljesen igaza van az eslőnek ne koplalj!

nem szabad!mozogj kerüld a nasikat stb stb.

14 évesen nem szabad fogyóznia!

2011. okt. 12. 16:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos, a sport nem megy, mert nagyon sokat kell tanulnom, hogy kitűnő maradjak, és a suliba nincs annyi sport lehetőség, tavaly nem volt semmi, csak tesióra, idén csak röpi van, heti 1x 1óra, de arra járok is. Amúgy ha kivonom saját súlyomat egy kb átlag(nem túl sovány) osztálytársam súlyából, akkor kijön, hogy 20kg súlyfeleslegem van. Ezt csak azért írtam le, mert nem tudom, hogy mi a veszélyesebb, ekkora túlsúly, vagy kevesebb evés.
2011. okt. 12. 16:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet diétázni csak nem így, ez nagyon kevés, és nem is túl értékes tápanyagokból van.
2011. okt. 12. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha már 14 évesen arra van eszed, hogy fogyókúrázol, legalább normálisan csináld. A diéta nem egyenlő a koplalással.
2011. okt. 12. 17:15
 6/14 A kérdező kommentje:

Ne csak azt írjátok, hogy buta vagyok, meg nem így kéne, hanem írjatok tanácsot, tippet, amivel nem hülyéztek le, ha azt követem.

Ja, és bocs a stílusért(írás), de ez most így jött össze.

2011. okt. 12. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Megmondtuk: egyél és sportolj sokat! Ne röhögtess, h nincs fél órád mozogni, annyira azért nem tanulsz sokat. Én a fősuli vizsgaidőszakában - mikor kb. 4x annyit kell bevágnom, mint neked - tudok időt szakítani a mozgásra.

De kifogásnak jó a tanulás, csak gáz. :)

2011. okt. 12. 21:07
 8/14 A kérdező kommentje:
Nekem tényleg tanulni kell, mert ha nem készülök teljes gőzzel, kitanácsolnak a matektagozatról (6 osztályos gimi) és akkor újra kell felvételizni.
2011. okt. 13. 15:23
 9/14 anonim válasza:

de akkor is van időd olyan nincsen hogy nincs időd heti 3x mondjuk menj el futni 30 percre ,vagy ugrókötelezz és közbe tudsz magolni is

egyél normálisan a reggeli a legfontosabb teljes kiőrlésű zsemlét, sonkával és vaj helyett mustárral (én utálom a mustárt de nagyon jó ízű sonkával , egyél sok zöldséget gyümölcsöt, joghurtokat, ebédre főzelékeket azokban kevés a kalória is és táplálóak, vacsorára húst (virslit,csirkehúst, tonhalat) zöldségekkel vagy salátával , igyál sokat 2-3 litert a sok folyadéktól gyorsabban is fogysz.De ez nagyon kevés amennyit ettél, kb 700 kalória ez nagyon nagyon kevés minimum 1500 egyél.

lefekvés előtt 3 órával ne egyél, és aludj sokat azzal is égetsz kalóriát.Ha ilyen keveset eszel akkor a szervezeted még ezt a keveset is elraktározza (zsírba)!

Mivel nem viszel be elég energiát ezért az izmaidat fogja lebontani (nem a zsírszöveteket) , legtöbb anorexiás is azért hal meg mert a szervezete már a szívizmát kezdi lebontani.Sok sikert

centit és kilót írnál?

2011. okt. 16. 00:12
 10/14 Vak Bottyán ***** válasza:
A matektagozat szempontjából sem jó ez az étrend. A agynak szénhidrát kell, ennyi szénhidráttal meg eltompulsz, és nem fog menni a matek.
2011. okt. 16. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!