Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcal-t ettem ma?

Hány kcal-t ettem ma?

Figyelt kérdés

Nekem nem megy ez a számolgatás, ezért kérek segítséget. Reggeli: 2 szelet fehér kenyér, 4 szelet csirkesonka

Tízórai: 2 alma

Ebéd: 3 evőkanál lencsefőzelék(menza)

Uzsonna: 1 tál(1/2 fej) saláta, 40g olajos hal

Vacsi: 1 natúr kefír

Az uzsonnát és a vacsorát még csak tervezem. Amúgy fogyni szeretnék, 14 éves vagyok.

Szóval ez mennyi kcal (lenne)?

Előre is kösz a válaszokat

2011. okt. 12. 16:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
150cm 64 kg
2011. okt. 16. 10:00
 12/14 anonim ***** válasza:
nagyapám mindig azt mondta apámnak h : Reggelizz úgy mint 1 király Ebédelj úgy mint egy Nemes és vacsorázz úgy mint egy Szegény magyarul reggel zabálsz amennyit akarsz csak vegyesenpl: alma ,vagy gabonapehely (nemilyen fogyókúráslofaszom zabmeg ilyesmi..) szalonna , kolbász,1-2 szelet kenyér hagymával , foghagymával fogmosás azt go suli ebéd esetedben tízórai 1-2 szendvics zsömléből meg én is ezt eszem : sága selyemsonka paprika egy kis sajt pá , ebéd 1 tányér leves vagy 2 legjobb a húsleves , vacsora : 1-2 főtt tojás egyszelet barnakenyér / zsömle így nem hízol el... és még egésséges is leszel nemugy mint sok vegafaszteszel immunrendszered = 0 meg sok húst egyél. inni én pl zöldteát iszom ez vízhajtó és zsírégető vagy citromos ásványvíz
2011. okt. 16. 20:53
 13/14 Rheeza ***** válasza:
Nem azért de .. ok.. 1 élsport szinten való lovaglás az biztos fárasztó de hogy visz egy állat a hátán azt nem kimondottan megterhelő. de mind1. Egyébként ha nincs időd sportolni mert marhára kitűnő akarsz/kell lenned, akkor valszeg tudsz számolni, mi a nehéz számok összeadásában ? Nem értem eleve a kérdésedet, ha jó tanuló vagy/akarsz lenni. Látod, ezekhez az élet nagy problémáihoz kell ám 2 diploma.
2011. okt. 17. 01:25
 14/14 Vak Bottyán ***** válasza:
Azért a matek fakt nem feltétlenül a számok összeadogatását takarja, az a számológép :)
2011. okt. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!