Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kcal ettem ma? És...

Mennyi kcal ettem ma? És szerintetek elég?

Figyelt kérdés

reggeli: 1db kakaós csiga azt írta a net,hogy(256 kcal)

ebéd:káposztás tészta( úgy 390 kcal lehet)

vacsira:megint egy kakaós csiga

Szerintetek? én úgy számoltam ,hogy 902 kcal között van...

2011. nov. 10. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:

félig off, de csodálkoznék ha a káposztás tészta csak 390 kcal lenne, a tészta eleve elég sok kalória, a káposztát meg olajban dinsztelik meg hozzá, én többnek saccolnám.

on: 900 kcal kevés, 1000-1200 alá semmiképp sem tanácsos menni, és nincs az étrendben se hús, se zöldség, se gyümölcs, nem túl jó kombináció.

2011. nov. 10. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:

egy éhező mind a 10 ujját megnyalná egy ilyen lakomáért.

én azt mondanám rá, hogy embernek való kaját nem kapok? amit előző válaszoló írt: hús hol van? friss zöldség, gyümölcs? 3 étkezés elég? és egyszerűen ez a 900kcal is egy kisgyereknek jó ha elég. egy nagyon kis gyereknek.

2011. nov. 10. 17:07
 3/10 A kérdező kommentje:
szokott lenni mindig!:) csak most ma egy kicsit más nap volt és hát tudom most sok volt a szemét a mai étkezésembe=/
2011. nov. 10. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:

még szerencse, hogy nem kakaós csigán élsz.

néz, ez így valóban minősíthetetlen, de a másik probléma, hogy mennyiségben is 900kcal még fogyáshoz is kevés, mind felnőttnek, mind gyereknek. és minőségi tápanyagok nélkül.. ki lehet bírni, de amíg jólét van, addig törekedjünk megadni magunknak amikre szükségünk van az egészséghez, sajnos nem biztos, hogy mindég ilyen jó kis világunk lesz.

2011. nov. 10. 17:23
 5/10 A kérdező kommentje:
tudom tudom és teljesen igazad van!!:)
2011. nov. 10. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Én nagy kakaóscsiga fanatikus vagyok,imádom! De el kell hogy keserítselek,ugyanis a 256kcal egy 52grammos!kakaóscsigára értendő!

[link]

100gramm kakaós csigában 500kcal van. Na már most én mint nagy kakaócsigamániás 18boltból vettem már kakaóscsigát és a legkissebb is 110gramm volt a legnagyobb pedig 180gramm ami majdnem 1000! kalória egy db kakaóscsiga.

Látszatra nincs sok különbség köztük,a 180grammosat sem kell elkpzelni egy gigacsigának,de a súly mégis mást mutat.

Szóval csak óvatosan ezzel a kakaócsiga dologgal. Én is ha megeszek egyet,utánna már össze kell szűkíteni a további étrendemet.

Nemtudom ismered e a fornettis mini kakaós vagy kókuszos csigát,na az 35g 1 db és tudod milyen pici is az,egy kisujjnyi.

2011. nov. 10. 18:19
 7/10 A kérdező kommentje:
hmm kemény de ettől nem fogok elhizni mert szerintem ma reggel is főleg tesin ledolgoztam meg még este is ;)
2011. nov. 10. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Na ekkora egy 38grammos csiga Kér kanyar az egész :)

[link]

De ennek 100grammjára "csak" 387kcalt mutat.

2011. nov. 10. 18:30
 9/10 A kérdező kommentje:

értem igen ismerem :)

hát igen főleg hogy csokis meg egyebek sok benne a kcal!

2011. nov. 10. 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem hízol el tőle. De azt se hidd hogy egy kis tesiórától ezt ledolgoztad. Nagyon kemény folyamatos intenzív mozgással lehet 2óra alatt leadni kb 1000kcalt
2011. nov. 10. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!