Dietas csoki letezik? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Lehet hulye kerdes, de szeretnek venni unokaocsemnek aki cukorbeteg és nagyon el van hizva, mar dietazik, es eddig csak olyan csokit talaltam, ami édesítoszerrel volt keszitve nem cukorral- még meg is felelne, viszont a zsír/margarin/akarmi nagyon magas volt benne..esetleg tud valaki olyan csokirol amiben se nem cukor se nem sok zsir van? koszi2011. nov. 10. 13:55
1/13 anonim válasza:
Tescoba,Coraba külön diabéteszes részleges vannak. Apum is cukorbeteg,és onnan veszi mindig a csokikat. Kérdezd meg egy dolgozótól,hogy merre találod az áruházban azt a részt,biztos megmutatja :)
2/13 komasa válasza:
Van speciálisan cukorbetegeknek készített csokoládé, az amit leírtál. Inkább ne csokit vegyél neki, hanem valami gyümölcsöt, például szép szőlőt, vagy valami olyat, ami nem átlagos gyümölcs valami miatt. Szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
3/13 anonim válasza:
Miért nem csinálsz te valami kis meglepit neki? Nekem cukros a párom édesapja, én ha megyek mindig készítek neki valamit. Ez nem csak finom, hanem nincs tele mindenféle adalékanyagokkal...Ha érdekel, szívesen segítek!
4/13 anonim válasza:
én cukorbeteg vagyok, szőlőt (bármennyire szép is) nem ehetek, az egyik legtöbb cukrot tartalmazó gyümölcs...
5/13 anonim válasza:
Az a a csoki, amit a cukorbetegek ehetnek, pont ugyanolyan magas kcal tartalommal bír, mint a normális csokik, tehát ha fogynia kell, ne olyat evygél neki. szeinrtem is inkább csinálj valamit.
6/13 komasa válasza:
14:12-es válaszolónak! Bocsi, és legalább most már ezt is tudom!
7/13 anonim válasza:
én cukorbeteg vagyok, szőlőt (bármennyire szép is) nem ehetek, az egyik legtöbb cukrot tartalmazó gyümölcs...
a szőlőben nem fruktóz van?
8/13 anonim válasza:
~ 1-1 arányban van benne fru és glc.
9/13 anonim válasza:
A fruktózzal nagyon kell vigyázni. Hosszú távon komoly gondokat tud okozni, erre most figyeltek fel.
10/13 anonim válasza:
hmm.. még kiderül a végén, hogy az ember nem egy nagy gyümölcsevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!