Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek az...

Csak engem idegesítenek az idióta fogyós kérdések?

Figyelt kérdés

Néha elborul az agyam attól, amikor látom a kérdéseket, h x centi vagyok és x kiló, kövér vagyok? És a disznócsülköt eszek szalonnával és egész nap a tv előtt rohadok, hogy fogyjak le? típusú kérdések alkotják a dolog másik felét.

Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért olyan valakitől kell ezt megkérdezni, akik mondjuk életében nem látták az adott embert? miért könnyebb az itt válaszolóknak hinni, mint mondjuk a körülötted lévőknek, akik LÁTNAK, ISMERNEK és reálisabb képet adnak arról, h kövér vagy sovány vagy?

Ha valaki itt azt mondja neked h a 180 centiddel és 50 kilóddal dagadt vagy akkor nem eszel két hétig?

Azt aláírom, ha valaki segítséget kér, hogy egy adott fogyókúrában mit lehet enni, mit csináljon, mert benne már volt annyi, hogy elkezdje, hogy szenvedjen érte!

2009. máj. 8. 14:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
89%
Valószínűleg nem csak téged idegesítenek... én inkább sajnálom ezeket az embereket, ezért szoktam válaszolni néha. Ha valaki ilyen kérdéseket tesz fel, akkor azért teszi, mert vagy brutálisan elkeseredett, vagy tényleg nincs senkije, akitől megkérdezhetné, vagy aki segítene neki, nem is gondolnád, hányan vannak tökegyedül. Persze fogalmam sincs, miért tűnnek 100% hasznosnak a válaszaim, ugyanis soha nem ajánlok csodabigyókat meg 2 nap alatt -40 kilós edzésterveket, csak a lassú, tudatos, egészséges utat,de talán én vagyok az első aki ezt teszi... és ez szomorú inkább, mint idegesítő... ;-)
2009. máj. 8. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Én azon szoktam jókat nevetni, ha ilyet látok, mint pl: "keményítőnapom van, ehetek lángost/fagyit/zserbót?"

azaz jó kis "fogyókúrás" kajákat:D

2009. máj. 8. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
én meg már akkor nevetek ha keményítőnap-ot elolvasom. Alapvetően ez a 90-napos olyan, mintha 1. nap csak levegőt vennél (de nem ennél és nem innál), 2. nap csak innál, 3. nap csak ennél (persze nem innál és levegőt sem vennél), miközben MINDEN étkezés teljes kell legyen tartalmazzon ch-t, fehérjét,... Mindenesetre h ne legyen teljesen haszontalan a hszem: aki tényleg le akar fogyni, és hajlandó tenni is érte, és reális célokkal dolgozni, nem siettetni, az guglizza ki: body.builder.hu alapisemretek. A többiek meg reménykedjenek a csodában és próbáljanak továbbra is "x kilót y hét alatt leadni" (x=1,2,...; y=1,2,....)
2009. máj. 8. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Én a "bűnöztem, baj?" típusú kérdésektől kapok frászt.

A sok ember, aki csak magát álltatja, s az "én a levegőtől is hízom" dumával jön, közben meg a fogyókúra alatt eszik napi 3000 kcal, persze mozogni lusta és betart minden előírást, csak néha azért benyom egy tábla csokit vagy egy egész pizzát...!

És persze én vagyok a paraszt, ha azt válaszolom, hogy csak önmagát csapja be!

2009. máj. 8. 15:48
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen igazatok van. vagyunk páran, akik segíteni akarunk, és nap mint nap szajkózzuk, hogy is kellene csinálni a dolgot...ugyanaz a hülye kérdés egy nap többször is elhangzik. annyira fogyni akarnak, h el sem olvassák az előzményeket, nem keresnek rá sem itt, sem a neten a dolgokra, pedig rengeteg hasznos info van. személy szerint a fogyasztószeresek idegesítenek, meg azok, akik évek alatt össze-vissza ettek mindent, majd 600 kcal-os diétát akarnak tartani...
2009. máj. 8. 16:04
 6/11 A kérdező kommentje:

:DDDDD

Akkor örülök, hogy nem csak én látom így :)

Mindannyiótoknak nyomtam egy zöld kezecskét :D

2009. máj. 8. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Arany középút...

Orvoshoz menni, segítséget kérni, dietetikussal beszélni, étrendet összeállítani, edzővel mozgást kidolgozni.

Így kellene szerintem okosan csinálni.

Én semmilyen kotyvaléknak nem vagyok a híve, sem tabletta, sem tea, por, turmix, semmi ilyen "csodaszernek" meghirdetett sz@rokban nem hiszek.

Kérdésedre válaszolva, engem is sok ilyen kérdés idegesít.

2009. máj. 8. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj hogy tényleg nem tudnak két sorral lejebb olvasni és mindig ugyanazt kell leírni...

Én szívesen segítek de utálom 100adjára is ugyanazt leírni...

2009. máj. 8. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Engem csak ezek a behatárolt diéták idegesítenek... szénhidrát nap, fehérje nap, anyámkínja nap, 90 napos diéta. Semmit sem ér az egész.

Reggeli: kis gyümölcs

Ebéd: kis főzelék csirkemellel

Délután: egy fél pohárnyi tejberizs.

Ha valaki ezt csinálja, garantáltan többet ér vele, mint ezekkel a 90 napos, 800,1000 kalóriás, tudomisén milyen programokkal.

2009. máj. 9. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
ha idegesít, akkor miért olvasod el? nem kötelező odacsüccsenned az internet elé és rákattolnod a fogyós kérdésekre
2010. febr. 2. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!