Délután 5 óra körül egy párizsis + uborkás/paprikás zsemle jó vagy rossz diéta céljából?
valóban nem könnyű.
én a szeletelt tarjára/karajra esküszöm, mert finomak és szín hús (plusz zsír.. ez már más kérdés, de a karaj az nem vészes egy aktív embernek)
suliba: vihetsz rizst és sült csirkét egy edényben. én mondjuk max. fél kiló rozskenyérrel és hozzá húshoz (nos, ami éppen akad) járok, plusz paprika, paradicsom, esetleg alma. ez a maximum kapacitás, tegnap ha jól láttam kihúztam 200-300g kenyérrel, de mondjuk.. délután vettem valami szemetet.. mert olyan kíváncsi voltam milyen ízű egy csokis croissant. :D
ezt azért írtam, mert ilyeneket is vihetsz magaddal, nem csak főtt ételt. de ha elkéred kedves Izmaeltől a fasírt receptjét, azt elkészítve is több napra elég finom egészséges és tápláló ételt vihetsz magaddal az iskolába, amit bármelyik szünetben könnyedén tudsz enni jóféle kenyérrel :)
ételek elkészítéséről annyit, hogy én olyan 1 óra 10-20 perc alatt készítek isteni finom pörköltet úgy, hogy ebben benne van a csirke kiolvasztásának az ideje is. tehát pár napra előre kisütni neked a fasírtot nem venne el ennél több időt! plusz ezt ehetnéd ebéd mellé is, ha az egyébként nem tartalmazna húst.
Köszönöm a válaszotokat :)
De tudnál olyat ajánlani suliba vitelhez ami nem főtt étel?
És a többi kérdésemre is kifejtenéd a válaszod kérlek amit az előző kommentemben találsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!