Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon éhes vagyok! Segíts? :S

Nagyon éhes vagyok! Segíts? :S

Figyelt kérdés
Éhes vagyok és arra gondoltam hogy eszek vagy 2db pirítóst vagy 2 db virslit. Melyiket egyem? xD Vagy egyiket se? O.o
2011. nov. 8. 20:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A virslit azért eszem, mert szeretem, tudom hogy nem egészséges de néha belefér, mint a meki. Nem fogom mindig megvonni magamtól :P (nem a "mostról" beszélek, csak úgy általánosságban)

A kenyeret csak szegények eszik? O.o Azt szeretem, azt ennék. De amúgy mandarinba maradtam és erős maradok! xD

Volt hús, de azt nem kívántam.. :S

/egy kezdő, béna fogyozó/

2011. nov. 8. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:

a saját besorolásodtól függetlenül (fogyózó vagy akármi) a testednek nem virslire van szüksége, hanem jó minőségű fehérjére, s ez nem ízlés dolga. amíg (feltételezhetően) nem biztosítottad a fehérje igényedet, se hússal se protein turmixxal, addig elég nagy luxus valami virslit enni.

kenyeret nem feltétlen a szegények esznek. fehér kenyeret esznek azok, akik figyelmen kívül hagyják a vércukorszintük szabályozásának nehézségét illetve az ezzel összefüggő divatos betegségeket. szerintem ezért ehetnél mondjuk rozs kenyeret, zabot valami hússal, zöldséggel. vagy gyümölccsel, bár ez elvileg nem olyan jó párosítás. gyakorlatilag lényeg, hogy normális ételt egyél.

2011. nov. 9. 09:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyél hülye, ha éhes vagy, ne a billentyűket verd.
2011. nov. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!