Ez jó súlytartásnak?
tudom nem vmi egészséges de egésznap gyalogoltunk a nagyszülőkkel és őket nem érdekli a fogyó ://
kb.súlytartásnak jó ? vagy nagyon rossz ?
reggeli : egy zöldalma
ebéd : egy nagyon!!nagy diós csiga kb akkora mint 2(ők vették és megettem mert éhen haltam )
vacsora : egy répa
Jaj:) Ezt meddig akarod csinálni? A zöldalmával semmi gond a répával sem, de ez vajmi kevés egy szervezetnek..A diós csiga meg csak egy üres, tápanyag nélküli kalóriabomba, mert azokban inkább csak dejó van, nem dió.
Annyi értékes infot kaphatsz a neten ha rákeresel az egészséges táplálkozásra...te magad is el tudnád dönteni, hogy jó-e amit éppen teszel.
1 nap alatt nem lehet meghízni. Nem tudom, mit parázol. Ha meg nem 1 napig csinálod, akkor nem a diós csiga lesz a legnagyobb problémád.
Mondjuk nem értem, a répa mire jó, jól nem laksz vele, akkor meg minek? :)
...
Egyél normálisan, egyszer becsúszott egy csiga, na bumm, mi van akkor. Tudomány ide vagy oda, én most vettem 2 nagy brióst vacsorára (az egyik a férjemé), az lesz kakaóval, mert megkívántam. Nem lesz tőle semmi bajom, nemsokára megyek tornára. És én ezt fogyókúrában művelem. Pontosan tudom, hogy liszt és cukor, valamint a kakaó is cukros, ráadásul este, de nem vonom meg magamtól. Viszont nem is eszem minden nap ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!