Allo helyzetben ha csak kiengedem, nem pucsítom! A hasam így néz ki, hogyan tudnek ettöl megszabadulni?
2009. máj. 5. 11:31
1/12 A kérdező kommentje:
L/22
2009. máj. 5. 11:31
2/12 anonim válasza:
Ne haragudj érte, de a második kép teljesen olyan mintha babát várnál.. annyira kerek, hogy az félelmetes..
3/12 anonim válasza:
Elsőre rávágtam, hogy felülésezés, előre, oldalra, izomprés, de már nem vagyok benne biztos, hogy ez lenne a legjobb megoldás. Próbálatad már a salaktalanító teát és a hasfeszesítőt? Van garnieres, görgős, én is használom, nekem bevált ;)
4/12 anonim válasza:
Van hasfeszesítő tea? Hol lehet beszerezni?
5/12 anonim válasza:
Újra itt :) nem hasfeszesítő teára gondoltam, hanem a garnieres görgős hasfeszesítő kezelésre :) De ha teát szeretnél, akkor a zöld teákat és a máté teát ajánlom.
6/12 anonim válasza:
Milyen az a görgős kezelés és mennyibe kerül? Szépségszalonban csinálják?
7/12 anonim válasza:
menj el zsirleszivásra,mert ez másképp nem fog eltünni.
8/12 anonim válasza:
A fenéket!
Sima diétával lemegy, nincs ebben semmi varázslat.
Sok rajtad a zsír és formátlanná tesz.
Diétázd le szépen és minden rendben lesz.
Ha ezt megérted és ez alapján kezdesz élni akkor pár hónap alatt rendberakhatod magad de sztem biztosan egy éven belül!
9/12 anonim válasza:
Itt a garnieres hasfeszesítő: [link]
10/12 A kérdező kommentje:
es ez mennyibe kerül?
2009. máj. 5. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!